מנה שכיף לנשנש: פופקורן פרגיות
פופקורן פרגיות ברוטב מקסיקני, כנראה המתכון הכי כייפי שתכינו. קוביות פרגיות במרינדה של רוטב מקסיקני, עטופות בטמפורה ומטוגנות לקריספיות מדהימה
פופקורן פרגיות ברוטב מקסיקני, כנראה המתכון הכי כייפי שתכינו. קוביות פרגיות במרינדה של רוטב מקסיקני, עטופות בטמפורה ומטוגנות לקריספיות מדהימה
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 501.5 קק״ל 1504.6 קק״לפחמימות 54.5 גרם 163.5 גרםסוכר 1.7 גרם 5.0 גרםשומן 9.5 גרם 28.5 גרםנתרן 820.9 מ״ג 2462.7 מ״גחלבון 46.4 גרם 139.3 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.3 מ״ג 33.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 85.9 מ״ג 257.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים ו-40 דק׳
-
קלוריות502
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 501.5 קק״ל 1504.6 קק״לפחמימות 54.5 גרם 163.5 גרםסוכר 1.7 גרם 5.0 גרםשומן 9.5 גרם 28.5 גרםנתרן 820.9 מ״ג 2462.7 מ״גחלבון 46.4 גרם 139.3 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.3 מ״ג 33.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 85.9 מ״ג 257.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-40 דק׳ | קלוריות 502 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרגיות
-
500 גרם סטייק פרגיתחתוך לקוביות של 1.5X1.5
-
1/2 כוס רוטב בסגנון מקסיקני
-
לטיגון עמוק
תערובת קמחים
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 1/2 כוסות קמח תירס אינסטנט
-
1 כפית אבקת שום
-
1 כף פפריקה מעושנת
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 קורט מלח דקלפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
הגשה
-
2 כפות רוטב ברביקיו בסגנון אמריקאי
אופן הכנה
- מכינים את הפרגיות: חותכים את הפרגיות לקוביות ומעבירים לקערה.
- יוצקים על הפרגיות את הרוטב המקסיקני ומערבבים היטב כך שכל הפרגיות יהיו מכוסות ברוטב, מכסים עם ניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- מכינים את תערובת הקמחים: מערבבים את כל חומרי התערובת בקערה גדולה ומוסיפים את הפרגיות המושרות ברוטב.
- מערבבים היטב עד שכל הפרגיות מצופות היטב.
- מטגנים את הפרגיות המצופות בשמן שחומם מראש (לטמפרטורה של 165 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב יפה.
- מוציאים לרשת ברזל (עוזר לשמור על קריספיות) ומשם לצלחת ההגשה. מגישים עם דיפ של רוטב ברביקיו בסגנון אמריקאי. בתאבון.
אופן הכנה
- מכינים את הפרגיות: חותכים את הפרגיות לקוביות ומעבירים לקערה.
- יוצקים על הפרגיות את הרוטב המקסיקני ומערבבים היטב כך שכל הפרגיות יהיו מכוסות ברוטב, מכסים עם ניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- מכינים את תערובת הקמחים: מערבבים את כל חומרי התערובת בקערה גדולה ומוסיפים את הפרגיות המושרות ברוטב.
- מערבבים היטב עד שכל הפרגיות מצופות היטב.
- מטגנים את הפרגיות המצופות בשמן שחומם מראש (לטמפרטורה של 165 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב יפה.
- מוציאים לרשת ברזל (עוזר לשמור על קריספיות) ומשם לצלחת ההגשה. מגישים עם דיפ של רוטב ברביקיו בסגנון אמריקאי. בתאבון.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן