מנה שכיף לנשנש: פופקורן פרגיות

פופקורן פרגיות ברוטב מקסיקני, כנראה המתכון הכי כייפי שתכינו. קוביות פרגיות במרינדה של רוטב מקסיקני, עטופות בטמפורה ומטוגנות לקריספיות מדהימה
פופקורן פרגיות ברוטב מקסיקני, כנראה המתכון הכי כייפי שתכינו. קוביות פרגיות במרינדה של רוטב מקסיקני, עטופות בטמפורה ומטוגנות לקריספיות מדהימה
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 501.5 קק״ל 1504.6 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 163.5 גרם
    סוכר 1.7 גרם 5.0 גרם
    שומן 9.5 גרם 28.5 גרם
    נתרן 820.9 מ״ג 2462.7 מ״ג
    חלבון 46.4 גרם 139.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.3 מ״ג 33.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 85.9 מ״ג 257.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 501.5 קק״ל 1504.6 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 163.5 גרם
    סוכר 1.7 גרם 5.0 גרם
    שומן 9.5 גרם 28.5 גרם
    נתרן 820.9 מ״ג 2462.7 מ״ג
    חלבון 46.4 גרם 139.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.3 מ״ג 33.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 85.9 מ״ג 257.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
Studio R.Y
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פרגיות

תערובת קמחים


אופן הכנה

  1. מכינים את הפרגיות: חותכים את הפרגיות לקוביות ומעבירים לקערה.
  2. יוצקים על הפרגיות את הרוטב המקסיקני ומערבבים היטב כך שכל הפרגיות יהיו מכוסות ברוטב, מכסים עם ניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
  3. מכינים את תערובת הקמחים: מערבבים את כל חומרי התערובת בקערה גדולה ומוסיפים את הפרגיות המושרות ברוטב.
  4. מערבבים היטב עד שכל הפרגיות מצופות היטב.
  5. מטגנים את הפרגיות המצופות בשמן שחומם מראש (לטמפרטורה של 165 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב יפה.
  6. מוציאים לרשת ברזל (עוזר לשמור על קריספיות) ומשם לצלחת ההגשה. מגישים עם דיפ של רוטב ברביקיו בסגנון אמריקאי. בתאבון.

    פופקורן פרגיות
    פופקורן פרגיות. צילום: Studio R.Y


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות