-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 314.1 קק״ל 3140.6 קק״לפחמימות 50.2 גרם 502.4 גרםשומן 14.1 גרם 140.7 גרםנתרן 12.0 מ״ג 120.2 מ״גחלבון 4.5 גרם 44.9 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.1 גרםשומן רווי 5.4 גרם 53.6 גרםכולסטרול 25.1 מ״ג 251.4 מ״גסידן 29.5 מ״ג 295.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 145.4 מ״ג 1453.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות314
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 314.1 קק״ל 3140.6 קק״לפחמימות 50.2 גרם 502.4 גרםשומן 14.1 גרם 140.7 גרםנתרן 12.0 מ״ג 120.2 מ״גחלבון 4.5 גרם 44.9 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.1 גרםשומן רווי 5.4 גרם 53.6 גרםכולסטרול 25.1 מ״ג 251.4 מ״גסידן 29.5 מ״ג 295.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 145.4 מ״ג 1453.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 314 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
100 גרם חמאה רכה
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
1/4 כוס חלב 3%
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
200 גרם ממרח תמריםלמילוי
אופן הכנה
- מערבבים קמח יחד עם הסוכר הלבן, אבקת אפייה, שמן, חלב וחמאה עד שמתקבל בצק אחיד וגמיש.
- מניחים את הבצק לנוח ל-10 דק׳.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של חצי ס״מ. מיישרים את הקצוות לריבוע ישר ומורחים ממרח תמרים על הבצק בצורה אחידה ושווה.
- מחלקים את הבצק לשני מלבנים ומגלגלים כל מלבן לרולדה.
- חורצים פסים עם סכין על הרולדה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-20 דק׳ עד שהרולדות מזהיבות.
- מוצאים מהתנור ומצננים מעט, חותכים את המעמולים לפי החריצים שעשינו עם סכין כשהרולדות עוד חמימות.
- ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה. בתיאבון!
אופן הכנה
- מערבבים קמח יחד עם הסוכר הלבן, אבקת אפייה, שמן, חלב וחמאה עד שמתקבל בצק אחיד וגמיש.
- מניחים את הבצק לנוח ל-10 דק׳.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של חצי ס״מ. מיישרים את הקצוות לריבוע ישר ומורחים ממרח תמרים על הבצק בצורה אחידה ושווה.
- מחלקים את הבצק לשני מלבנים ומגלגלים כל מלבן לרולדה.
- חורצים פסים עם סכין על הרולדה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-20 דק׳ עד שהרולדות מזהיבות.
- מוצאים מהתנור ומצננים מעט, חותכים את המעמולים לפי החריצים שעשינו עם סכין כשהרולדות עוד חמימות.
- ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
הכנתי לילדים גם חלק עם שוקולד, הכל יצא מעולה!!! בצק מצויין
וואווו נשמע טעיםםםםם!!!!!!!!! תודה ושבת שלום (:
שלום האם אפשרי במקום ממרח להכין עם תמרים אמיתיים? ואם כן אז איך? העוגיות נראות מצויינות ובטח ימתיקו לי את שעת התה של שישי
היי, אפשר לגלען את התמרים, לטחון אותם בבלנדר מוט או מעבד מזון ולמרוח על הבצק. בהצלחה!