מדריך להכנת נשיקות מרנג

נשיקות מרנג מופלאות שנמסות על הלשון. קינוח פרווה חגיגי מושלם לערב פסח עם מעט מרכיבים וטעם מטריף בצורה בלתי רגילה
נשיקות מרנג מופלאות שנמסות על הלשון. קינוח פרווה חגיגי מושלם לערב פסח עם מעט מרכיבים וטעם מטריף בצורה בלתי רגילה
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    22
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 21.7 קק״ל 1083.6 קק״ל
    פחמימות 2.0 גרם 100.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 5.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    22
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 21.7 קק״ל 1083.6 קק״ל
    פחמימות 2.0 גרם 100.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 5.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים את החלבונים בקערת מיקסר עם וו הקצפה ומאפשרים להם להגיע לטמפרטורת החדר. זה לוקח בערך 15-20 דקות.
  2. מקציפים את החלבונים במשך 3 דקות על מהירות גבוהה או עד שמתחיל להיווצר קצף.
  3. מוסיפים את הסוכר הלבן בזרם איטי לתוך המרנג, בזמן ההקצפה, וממשיכים להקציף על מהירות גבוהה עד שנוצר קצף יציב ומבריק.
  4. מנפים פנימה את אבקת הסוכר ומקציפים עוד 2 דקות רק עד שאבקת הסוכר נטמעת.
  5. מוסיפים את מחית הוניל ומקציפים עוד דקה.
  6. מניחים נייר אפייה על תבנית תנור או על רשת התנור במידה ואופים בכמה מגשים ומזלפים נשיקות או מקלות ארוכים או מעין כוסות מרנג. אפשר גם להניח תלוליות שמנמנות על נייר האפייה ולזלף מעל ממרח שוקולד וטיפה לשייש אותו.
  7. אופים בחום של 80 מעלות במצב D4 במשך שעתיים או עד שהמרנג מתנתק בקלות מנייר האפייה. במידה ואין לכם מצב D4, אופים בטורבו ב-70 מעלות במשך 3-4 שעות.

    נשיקות מרנג
    נשיקות מרנג. צילום: רחלי קרוט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מדריך להכנת נשיקות מרנג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יעל

    מה עם המחית ווניל ??? איפה ומתי שמים ?? מתכון לוקה בחסר. חבל שאינכם מדייקים בפרטים הכי חשובים

      Avatar
      מערכת Foody

      הי יעל, תודה על ההערה, המכון תוקן. מוסיפים את מחית הוניל דקה לפני סיום ההקצפה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות