צ’יפס אבטיח הטרנד של טיקטוק והפעם בגירסה של המבוגרים

לקחנו את הטרנד הלוהט של הקיץ - חיתוך אבטיח בצורה של צ'יפס ונתנו לעומר מילר להשתעשע איתו. מנחשים מה יצא? הצלחה מסחררת! חייבים לנסות את זה בבית
לקחנו את הטרנד הלוהט של הקיץ - חיתוך אבטיח בצורה של צ'יפס ונתנו לעומר מילר להשתעשע איתו. מנחשים מה יצא? הצלחה מסחררת! חייבים לנסות את זה בבית
  • עומר מילר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.2 קק״ל 901.3 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 203.1 גרם
    שומן 0.7 גרם 4.2 גרם
    נתרן 18.4 מ״ג 110.4 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 20.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.9 מ״ג 185.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 484.1 מ״ג 2904.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 150.2 קק״ל 901.3 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 203.1 גרם
    שומן 0.7 גרם 4.2 גרם
    נתרן 18.4 מ״ג 110.4 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 20.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.9 מ״ג 185.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 484.1 מ״ג 2904.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. פורסים אבטיח לרצועות דקות כמו צ’יפס בעובי שאוהבים.
  2. משרים את הצ’יפס בקערה עם טקילה לחמש דקות. מוציאים ומעבירים את הצ’יפס אבטיח למקרר לחצי שעה לקירור (אם האבטיח כבר קר אפשר לדלג על השלב הזה).
  3. מפזרים מעל כמה טיפות של טבסקו, מיץ מליים, קורט מלח ומעט חלפניו טרי למי שאוהב. בתיאבון!

*אזהרה! מכיל אלכוהול, מומלץ להמנע משתייה מופרזת!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס אבטיח הטרנד של טיקטוק והפעם בגירסה של המבוגרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים