מרשים וטעים: עוף בדבש, רימונים ושזיפים
מנה מהממת וחגיגית לשולחן החג- עוף בדבש, רימונים ושזיפים. שמים את כל המרכיבים יחד, מערבבים, מכניסים לתנור ויש לכם עוף עסיסי וטעים שרק תרצו להמשיך ולאכול
מנה מהממת וחגיגית לשולחן החג- עוף בדבש, רימונים ושזיפים. שמים את כל המרכיבים יחד, מערבבים, מכניסים לתנור ויש לכם עוף עסיסי וטעים שרק תרצו להמשיך ולאכול
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 197.6 קק״ל 1580.9 קק״לפחמימות 33.1 גרם 264.9 גרםשומן 8.0 גרם 63.9 גרםנתרן 389.6 מ״ג 3116.7 מ״גחלבון 1.3 גרם 10.2 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.0 מ״ג 103.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 198.3 מ״ג 1586.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות198
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 197.6 קק״ל 1580.9 קק״לפחמימות 33.1 גרם 264.9 גרםשומן 8.0 גרם 63.9 גרםנתרן 389.6 מ״ג 3116.7 מ״גחלבון 1.3 גרם 10.2 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.0 מ״ג 103.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 198.3 מ״ג 1586.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 198 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
8 ירכי עוף בינוניות
-
10 שזיפים בינונייםחתוכים לחצי, ללא גלעין
-
1 בצל סגול בינוניפרוס
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
הגשה
-
1/2 כוס גרגירי רימון
-
3 גבעולי טימין טרי
אופן הכנה
- מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה את העוף, השזיפים והבצל.
- בקערה נפרדת מערבבים את כל מצרכי הרוטב ומוזגים מעל העוף. מתבלם במלח ופלפל את העוף והשזיפים.
- מחממים תנור ל180 מעלות באמצעות לחצן לחימום מהיר מראש.
- מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים כ - 45 דקות.
- מסירים את נייר האלומיניום, ובעזרת כף מוזגים את הרוטב שהצטבר בתבנית על העוף ומחזירים לתנור ללא נייר האלומיניום לכ - 15 דקות.
- מוציאים מהתנור ומגישים עם גרגירי רימון וענפי טימין. בתאבון!
אופן הכנה
- מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה את העוף, השזיפים והבצל.
- בקערה נפרדת מערבבים את כל מצרכי הרוטב ומוזגים מעל העוף. מתבלם במלח ופלפל את העוף והשזיפים.
- מחממים תנור ל180 מעלות באמצעות לחצן לחימום מהיר מראש.
- מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים כ - 45 דקות.
- מסירים את נייר האלומיניום, ובעזרת כף מוזגים את הרוטב שהצטבר בתבנית על העוף ומחזירים לתנור ללא נייר האלומיניום לכ - 15 דקות.
- מוציאים מהתנור ומגישים עם גרגירי רימון וענפי טימין. בתאבון!
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן