משה בתיבה משודרג: מיני פנקייק נקניקיות וקבנוס
נשנוש מושלם לאורחים שלכם: משה בתיבה עם טוויסט. פנקייק קטנים ובתוכם נקניקייה טעימה או קבנוס. הצלחת הזו תתחסל עוד לפני שתספיקו לומר "בתיאבון"
נשנוש מושלם לאורחים שלכם: משה בתיבה עם טוויסט. פנקייק קטנים ובתוכם נקניקייה טעימה או קבנוס. הצלחת הזו תתחסל עוד לפני שתספיקו לומר "בתיאבון"
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 176.2 קק״ל 2467.4 קק״לפחמימות 132.7 גרם 1857.2 גרםשומן 121.9 גרם 1706.4 גרםנתרן 303.0 מ״ג 4241.9 מ״גחלבון 123.0 גרם 1722.6 גרםסיבים תזונתיים 121.6 גרם 1702.7 גרםשומן רווי 121.6 גרם 1702.4 גרםכולסטרול 121.6 מ״ג 1701.8 מ״גסידן 123.7 מ״ג 1732.1 מ״גברזל 121.7 מ״ג 1704.2 מ״גאשלגן 136.8 מ״ג 1915.9 מ״גאבץ 121.7 מ״ג 1703.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות176
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 176.2 קק״ל 2467.4 קק״לפחמימות 132.7 גרם 1857.2 גרםשומן 121.9 גרם 1706.4 גרםנתרן 303.0 מ״ג 4241.9 מ״גחלבון 123.0 גרם 1722.6 גרםסיבים תזונתיים 121.6 גרם 1702.7 גרםשומן רווי 121.6 גרם 1702.4 גרםכולסטרול 121.6 מ״ג 1701.8 מ״גסידן 123.7 מ״ג 1732.1 מ״גברזל 121.7 מ״ג 1704.2 מ״גאשלגן 136.8 מ״ג 1915.9 מ״גאבץ 121.7 מ״ג 1703.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 176 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
אופן הכנה
- מערבבים את הקמח, הביצה, המלח וחלב השקדים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה. מעבירים את הבלילה לבקבוק לחיץ.
- משמנים מחבת טפלון במעט שמן. יוצרים ארבעה פנקייקים קטנים בקוטר 3 ס”מ בעזרת הבקבוק הלחיץ. אם אין בקבוק, אפשר גם בעזרת כף או קנקן מזיגה.
- מניחים על כל פנקייק חצי נקניקייה, מחכים 30 שניות כדי שהפנקייק יתייצב מעט, אבל עוד לא לגמרי, ובעזרת שתי כפות לוחצים בעדינות את קצוות הפנקייק לאורך הנקניקייה כדי לעטוף משני הצדדים. מחכים עם הכפות כמה שניות כדי שהפנקייק יידבק לצדדי הנקניקייה.
- סוגרים את המחבת עם מכסה ומחכים כ-7 דקות.
- מוציאים את הפנקייקים וחוזרים על פעולות 2-4 עם עוד ארבעה פנקייקים שבהם שמים קבנוס.
- מעבירים לצלחת הגשה ומזלפים מעל הפנקייקים עם הנקניקיות זילופי קטשופ ומיונז ומעל הפנקייקים עם הקבנוס זילופי ספייסי מיונז (אפשר לקנות קטשופ ומיונז שמגיעים עם בקבוק לחיץ ואפשר להעביר לבקבוקים לחיצים לצורך המתכון).
אופן הכנה
- מערבבים את הקמח, הביצה, המלח וחלב השקדים עד לקבלת בלילה אחידה וסמיכה. מעבירים את הבלילה לבקבוק לחיץ.
- משמנים מחבת טפלון במעט שמן. יוצרים ארבעה פנקייקים קטנים בקוטר 3 ס”מ בעזרת הבקבוק הלחיץ. אם אין בקבוק, אפשר גם בעזרת כף או קנקן מזיגה.
- מניחים על כל פנקייק חצי נקניקייה, מחכים 30 שניות כדי שהפנקייק יתייצב מעט, אבל עוד לא לגמרי, ובעזרת שתי כפות לוחצים בעדינות את קצוות הפנקייק לאורך הנקניקייה כדי לעטוף משני הצדדים. מחכים עם הכפות כמה שניות כדי שהפנקייק יידבק לצדדי הנקניקייה.
- סוגרים את המחבת עם מכסה ומחכים כ-7 דקות.
- מוציאים את הפנקייקים וחוזרים על פעולות 2-4 עם עוד ארבעה פנקייקים שבהם שמים קבנוס.
- מעבירים לצלחת הגשה ומזלפים מעל הפנקייקים עם הנקניקיות זילופי קטשופ ומיונז ומעל הפנקייקים עם הקבנוס זילופי ספייסי מיונז (אפשר לקנות קטשופ ומיונז שמגיעים עם בקבוק לחיץ ואפשר להעביר לבקבוקים לחיצים לצורך המתכון).
הערות
- לצורך הכנת המתכון מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים לרטבים.
הערות
- לצורך הכנת המתכון מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים לרטבים.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
רעיון חדש ומוצלח