ארוחה בעשר דקות שכולם יטרפו: נגיסי עוף ברוטב ברביקיו

איך מכינים ארוחת צהריים בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים? פשוט מאוד! מתקתקים נגיסי עוף ברוטב ברביקיו מתקתק עם טריק מגניב במיוחד
איך מכינים ארוחת צהריים בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים? פשוט מאוד! מתקתקים נגיסי עוף ברוטב ברביקיו מתקתק עם טריק מגניב במיוחד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.8 קק״ל 1739.2 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 96.4 גרם
    סוכר 1.2 גרם 4.7 גרם
    שומן 22.3 גרם 89.0 גרם
    נתרן 688.9 מ״ג 2755.8 מ״ג
    חלבון 33.5 גרם 133.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 14.3 גרם
    כולסטרול 326.2 מ״ג 1304.8 מ״ג
    סידן 39.1 מ״ג 156.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 438.5 מ״ג 1754.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 434.8 קק״ל 1739.2 קק״ל
    פחמימות 24.1 גרם 96.4 גרם
    סוכר 1.2 גרם 4.7 גרם
    שומן 22.3 גרם 89.0 גרם
    נתרן 688.9 מ״ג 2755.8 מ״ג
    חלבון 33.5 גרם 133.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 14.3 גרם
    כולסטרול 326.2 מ״ג 1304.8 מ״ג
    סידן 39.1 מ״ג 156.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 438.5 מ״ג 1754.2 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את הביצים והקמח במטרפה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  2. מוסיפים את נתחי העוף לתערובת ומשרים כ-10 דקות.

    נגיסי עוף קנור (צילום: שניר גואטה)
    משרים את נגיסי העוף במרינדה (צילום: אפיק גבאי)

  3. מחממים שמן קנולה במחבת פסים וצורבים את נתחי העוף מכל צדיהם עד שהם זהובים. מוציאים לנייר סופג.

    נגיסי עוף קנור (צילום: שניר גואטה)
    צורבים על מחבת פסים את נגיסי העוף (צילום: אפיק גבאי)

  4. שמים בשקית זיפלוק את רוטב הברביקיו, שמן הזית, מלח ופלפל שחור (אם רוצים ניתן להחליף את רוטב הברביקיו ברוטב טריאקי).
  5. מוסיפים את נתחי העוף, סוגרים את השקית ומנערים היטב.
  6. מוציאים מהשקית לצלחת הגשה, מומלץ להגיש עם אורז לבן.
עוד מתכונים של חזה עוף שאתם חייבים להכין:
ארוחה בעשר דקות שכולם יטרפו: נגיסי עוף ברוטב ברביקיו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (26)

Avatar

    Avatar
    אריאל

    מתכון מגעיל כזה לא טעמתי בחיי.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אריאל, מה יצא לא טוב? נשמח לדעת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות