בוש קאבר דסקטופ

נוסטלגית ונפלאה: עוגת קוקוס וריבה של פעם

ביס נוסטלגי שיחזיר אתכם לימים אחרים! עוגת קוקוס נימוחה עם ריבת תות אדומה ומרנג נפלא, כל שכבת עוגה יותר טעימה מהשכבה שמעליה!
ביס נוסטלגי שיחזיר אתכם לימים אחרים! עוגת קוקוס נימוחה עם ריבת תות אדומה ומרנג נפלא, כל שכבת עוגה יותר טעימה מהשכבה שמעליה!
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5217
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5216.7 קק״ל 5216.7 קק״ל
    פחמימות 548.6 גרם 548.6 גרם
    שומן 252.0 גרם 252.0 גרם
    נתרן 1210.8 מ״ג 1210.8 מ״ג
    חלבון 69.7 גרם 69.7 גרם
    סיבים תזונתיים 30.9 גרם 30.9 גרם
    שומן רווי 167.3 גרם 167.3 גרם
    כולסטרול 835.7 מ״ג 835.7 מ״ג
    סידן 293.4 מ״ג 293.4 מ״ג
    ברזל 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 1448.6 מ״ג 1448.6 מ״ג
    אבץ 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5217
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5216.7 קק״ל 5216.7 קק״ל
    פחמימות 548.6 גרם 548.6 גרם
    שומן 252.0 גרם 252.0 גרם
    נתרן 1210.8 מ״ג 1210.8 מ״ג
    חלבון 69.7 גרם 69.7 גרם
    סיבים תזונתיים 30.9 גרם 30.9 גרם
    שומן רווי 167.3 גרם 167.3 גרם
    כולסטרול 835.7 מ״ג 835.7 מ״ג
    סידן 293.4 מ״ג 293.4 מ״ג
    ברזל 12.2 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 1448.6 מ״ג 1448.6 מ״ג
    אבץ 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    סגור

פעם ידעו להכין עוגות! הן אולי לא הצטיינו במראה מוקפד של ויטרינות, אבל היה להן חן אינסופי וטעם מושלם של אפייה ביתית. כזו בדיוק עוגת הקוקוס והריבה של פעם של קובי אדרי – פריכה, מתוקה, עם ענן מרנג שרוף. כל ביס גן עדן!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
קובי אדרי
X

19 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 30X30

בצק

מרנג

תוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר, הביצה, החלמון, תמצית הווניל והמלח לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים לבצק אחיד.
  2. לשים את הבצק על משטח עבודה מקומח עד שמרקמו אחיד ורך. מכסים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה.
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. פותחים את הבצק ומניחים בתבנית פיירקס מרובעת. מהדקים אותו לתחתית ושוליים ועושים בתחתית חורים עדינים עם מזלג.
  5. אופים כ-15 דקות. מוציאים ומקררים לגמרי.
  6. מכינים את המרנג: מקציפים בקערת המיקסר נקייה ויבשה עם וו בלון את החלבונים והסוכר כ-5 דקות לקציפה קשה ומבריקה. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים ידנית בתנועות קיפול.
  7. מרכיבים את העוגה: שמים על הבצק שכבת ריבת תות, מגרדים מעל את השוקולד ומניחים מעל את שכבת המרנג.
  8. אופים 15 דקות להזהבת המרנג ומגישים.
עוגת קוקוס וריבה
עוגת קוקוס וריבה נוסטלגית. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נוסטלגית ונפלאה: עוגת קוקוס וריבה של פעם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    אפרת פרלמן חלפון

    ומה עושים עם ה 5 חלמונים שנשארו ?

      Avatar
      מערכת Foody

      קרם ברולה או קרם פטיסייר 🙂 חפשי בשורת החיפוש ותמצאי מתכון שמדבר אלייך!

    Avatar
    לינדה

    בחייאת קובי, למה להקשות? למה לא חצי כוס? חייב בגרמים?

      Avatar
      מערכת Foody

      הנה, הקלתי 🙂 הוספתי מידות בכוסות – אבל תשתמשי בכוס מדידה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות