נשיקות שוקולד שאי אפשר להפסיק לזלול
רוצים לשדרג את המתכון הקבוע שלכם למרנג? שי-לי ליפא אופה לכם קינוח מתוק במיוחד - נשיקות שוקולד שממש כיף לאכול עם קצפת אוורירית או עם פירות
רוצים לשדרג את המתכון הקבוע שלכם למרנג? שי-לי ליפא אופה לכם קינוח מתוק במיוחד - נשיקות שוקולד שממש כיף לאכול עם קצפת אוורירית או עם פירות
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 160.6 קק״ל 1285.0 קק״לפחמימות 33.3 גרם 266.0 גרםשומן 3.1 גרם 24.5 גרםנתרן 98.6 מ״ג 789.2 מ״גחלבון 0.8 גרם 6.6 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 16.5 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 70.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 78.5 מ״ג 628.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 4 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות161
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 160.6 קק״ל 1285.0 קק״לפחמימות 33.3 גרם 266.0 גרםשומן 3.1 גרם 24.5 גרםנתרן 98.6 מ״ג 789.2 מ״גחלבון 0.8 גרם 6.6 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 16.5 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 2.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 70.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 78.5 מ״ג 628.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 161 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 חלבונים L
-
1/4 כפית מלח דק
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מקציפים בקערת מיקסר חלבונים ומלח לקצף רך. מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ומקציפים עוד כ-3 דקות עד לקבלת קצף נוקשה.
- שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממיסים שוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (באן מארי).
- יוצקים את השוקולד בזרם דק לתוך קערת הקצף בכמה תנועות סיבוביות, בלי לערבב, כך שיתקבלו בתוכו פסי שוקולד.
- מניחים 8 תלוליות גדולות מהקצף בתבנית לקבלת נשיקות גדולות.
- אופים בתנור החם שעתיים. מכבים את התנור ומשהים את הנשיקות בתוכו עוד שעתיים להתייבשות. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מקציפים בקערת מיקסר חלבונים ומלח לקצף רך. מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ומקציפים עוד כ-3 דקות עד לקבלת קצף נוקשה.
- שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממיסים שוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (באן מארי).
- יוצקים את השוקולד בזרם דק לתוך קערת הקצף בכמה תנועות סיבוביות, בלי לערבב, כך שיתקבלו בתוכו פסי שוקולד.
- מניחים 8 תלוליות גדולות מהקצף בתבנית לקבלת נשיקות גדולות.
- אופים בתנור החם שעתיים. מכבים את התנור ומשהים את הנשיקות בתוכו עוד שעתיים להתייבשות. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן