נשיקות שוקולד שאי אפשר להפסיק לזלול

רוצים לשדרג את המתכון הקבוע שלכם למרנג? שי-לי ליפא אופה לכם קינוח מתוק במיוחד - נשיקות שוקולד שממש כיף לאכול עם קצפת אוורירית או עם פירות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מקציפים בקערת מיקסר חלבונים ומלח לקצף רך. מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ומקציפים עוד כ-3 דקות עד לקבלת קצף נוקשה.
  3. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממיסים שוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (באן מארי).
  4. יוצקים את השוקולד בזרם דק לתוך קערת הקצף בכמה תנועות סיבוביות, בלי לערבב, כך שיתקבלו בתוכו פסי שוקולד.
  5. מניחים 8 תלוליות גדולות מהקצף בתבנית לקבלת נשיקות גדולות.
  6. אופים בתנור החם שעתיים. מכבים את התנור ומשהים את הנשיקות בתוכו עוד שעתיים להתייבשות. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 177.5 קק״ל 1420.2 קק״ל
פחמימות 33.6 גרם 268.6 גרם
שומן 3.1 גרם 24.5 גרם
נתרן 202.6 מ״ג 1621.2 מ״ג
חלבון 4.4 גרם 35.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.0 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 16.5 גרם
כולסטרול 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
סידן 11.0 מ״ג 88.3 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 7.4 מ״ג
אשלגן 131.2 מ״ג 1049.2 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar