באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סו ויד פסטרמה ביתית מחזה הודו עם גלייז מתקתק

מתכון להכנת פסטרמה ביתית מחזה הודו בשיטת סו ויד בלי חומרים משמרים ועם 100% שליטה על כל מרכיבי הפסטרמה שלכם!
מתכון להכנת פסטרמה ביתית מחזה הודו בשיטת סו ויד בלי חומרים משמרים ועם 100% שליטה על כל מרכיבי הפסטרמה שלכם!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    128
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.1 קק״ל 512.5 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 60.1 גרם
    שומן 0.8 גרם 3.3 גרם
    נתרן 94.7 מ״ג 378.6 מ״ג
    חלבון 15.4 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 37.2 מ״ג 148.8 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 53.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 205.4 מ״ג 821.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    128
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.1 קק״ל 512.5 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 60.1 גרם
    שומן 0.8 גרם 3.3 גרם
    נתרן 94.7 מ״ג 378.6 מ״ג
    חלבון 15.4 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 37.2 מ״ג 148.8 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 53.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 205.4 מ״ג 821.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור

תמיד רציתם להכין פסטרמה בבית ללא חומרים משמרים ועם שליטה מלאה בחומרי גלם? מעכשיו זה קל מאי פעם: פשוט משתמשים בפונקציית סו ויד במכשיר נינג’ה ומקבלים פסטרמה מעולה – יותר טובה מהקנויה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ליאור קליין
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלייז


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה קטנה את השום, החרדל, הדבש, הפפריקה והפלפל השחור.
  2. מברישים את נתח ההודו במרינדה מכל הצדדים ומעבירים את הנתח לשקית ניילון עם ריצ’רץ’.
  3. ממלאים את סיר הבישול של הסמארט ליד ב-3 ליטרי מים (נעזרים במד הליטרים המסומן בתוך הסיר).
  4. מכניסים את השקית עם הנתח למים ומשתמשים בשיטת “הוצאת אוויר באמצעות מים”: משאירים את פינת השקית פתוחה, מכניסים לאט לאט את השקית למים, לחץ המים יחלץ את האוויר מתוך השקית. במצב שרק קצה השקית מעל המים, סוגרים את השקית ומוודאים שהיא אטומה.
  5. סוגרים את מכסה יחידת הבישול, מזיזים את הסליידר למצב “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בתוכנית “סו-ויד”. מוודאים ששסתום שחרור הלחץ במצב VENT.
  6. מכוונים את הבישול ל-2-3 שעות בעוצמת HI ולוחצים על לחצן “התחלה”.
  7. בסיום הבישול מוציאים את השקית עם הנתח בעזרת מלקחיים מהמים. מסירים את המים מסיר הבישול ומוסיפים לסיר את הרשת הדו כיוונית בהעמדה גבוהה.
  8. מניחים את נתח הפסטרמה והברוקולי על הרשת וסוגרים את מכסה יחידת הבישול. בוחרים את פונקציית “צריבה” ל-40 דקות ולוחצים על הלחצן “התחלה”.
  9. מסננים את הנוזלים שנשארו בשקית של הנתח ומעבירים לסיר קטן עם יתר רכיבי הגלייז. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה עד שהפסטרמה מוכנה.
  10. פורסים את נתח הפסטרמה לפרוסות בעובי חצי ס”מ עד ס”מ, מוזגים מעל את הגלייז ומגישים. אפשר גם להגיש עם סלט ירוק או בכריך לחם מחמצת עם חסה, עגבניות, בצל סגול פרוס וחמוצים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סו ויד פסטרמה ביתית מחזה הודו עם גלייז מתקתק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אריה

    אם יש לי נינג’ה פודי 500 (כולל סיר לחץ ושאר פונקציות) איך משתנה המתכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אריה, כל מתכון מתאים למכשיר ספציפי, לצערנו אין לנו אפשרות לעשות התאמות למכשירים השונים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות