סופגניות אשל עם אצבעות קינדר
אין כמו סופגניות אשל - וכאן הבאנו שדרוג שיהפוך כל ביס לחלום! סופגניות אשל רכות מבפנים במילוי אצבעות קינדר ופריכות מבחוץ, וואו!
אין כמו סופגניות אשל - וכאן הבאנו שדרוג שיהפוך כל ביס לחלום! סופגניות אשל רכות מבפנים במילוי אצבעות קינדר ופריכות מבחוץ, וואו!
- אפיקייק - טל חכמון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 116.0 קק״ל 2899.6 קק״לפחמימות 17.3 גרם 432.4 גרםשומן 3.3 גרם 81.3 גרםנתרן 50.2 מ״ג 1254.6 מ״גחלבון 3.4 גרם 84.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 22.7 גרםכולסטרול 22.7 מ״ג 566.5 מ״גסידן 12.1 מ״ג 303.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 26.1 מ״ג 653.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות116
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 116.0 קק״ל 2899.6 קק״לפחמימות 17.3 גרם 432.4 גרםשומן 3.3 גרם 81.3 גרםנתרן 50.2 מ״ג 1254.6 מ״גחלבון 3.4 גרם 84.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 22.7 גרםכולסטרול 22.7 מ״ג 566.5 מ״גסידן 12.1 מ״ג 303.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 26.1 מ״ג 653.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 116 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
400 גרם קמח לבן3 כוסות קמח פחות כף
-
30גרם או 2 כפות סוכר לבן
-
1 קורט מלח דק
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
2 ביצים M
-
50מ"ל או 1/4 כוס חלב 3%
-
2 גביעי אשלאפשר גם שמנת חמוצה
-
1 כפית תמצית וניל
מילוי
-
2 חבילות אצבעות שוקולד
הגשה
-
1 כף אבקת סוכר
-
3 כפות ממרח שוקולד אגוזים
אופן הכנה
- חותכים אצבעות קינדר לקוביות קטנות ושומרים בקערה בצד.
- מערבבים בשקית זיפלוק את כל המרכיבים היבשים (קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה).
- מוסיפים פנימה את כל המרכיבים הרטובים ןלשים את השקית עד שהכל מעורבב היטב.
- מחממים שמן עמוק וברגע שהוא חם מעבירים לאש בינונית כדי שהסופגניות יהיו מוכנות בצורה מיטבית מבפנים.
- בעזרת סקופר יוצקים כף מבלילת הסופגניות ומטביעים בתוכן חתיכת קינדר (מומלץ לשמן מעט את הסקופר כדי שהבלילה תרד בקלות לשמן). מעבירים לשמן החם ומטגנים עד השחמה.
- מפזרים אבקת סוכר ומעט ממרח שוקולד ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- חותכים אצבעות קינדר לקוביות קטנות ושומרים בקערה בצד.
- מערבבים בשקית זיפלוק את כל המרכיבים היבשים (קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה).
- מוסיפים פנימה את כל המרכיבים הרטובים ןלשים את השקית עד שהכל מעורבב היטב.
- מחממים שמן עמוק וברגע שהוא חם מעבירים לאש בינונית כדי שהסופגניות יהיו מוכנות בצורה מיטבית מבפנים.
- בעזרת סקופר יוצקים כף מבלילת הסופגניות ומטביעים בתוכן חתיכת קינדר (מומלץ לשמן מעט את הסקופר כדי שהבלילה תרד בקלות לשמן). מעבירים לשמן החם ומטגנים עד השחמה.
- מפזרים אבקת סוכר ומעט ממרח שוקולד ומגישים. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן