-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 222.9 קק״ל 1114.7 קק״לפחמימות 101.7 גרם 508.3 גרםשומן 103.1 גרם 515.4 גרםנתרן 885.5 מ״ג 4427.3 מ״גחלבון 112.4 גרם 562.1 גרםסיבים תזונתיים 99.9 גרם 499.4 גרםשומן רווי 99.4 גרם 496.9 גרםכולסטרול 152.5 מ״ג 762.5 מ״גסידן 113.8 מ״ג 569.1 מ״גברזל 101.8 מ״ג 509.2 מ״גאשלגן 443.0 מ״ג 2214.8 מ״גאבץ 100.1 מ״ג 500.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות223
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 222.9 קק״ל 1114.7 קק״לפחמימות 101.7 גרם 508.3 גרםשומן 103.1 גרם 515.4 גרםנתרן 885.5 מ״ג 4427.3 מ״גחלבון 112.4 גרם 562.1 גרםסיבים תזונתיים 99.9 גרם 499.4 גרםשומן רווי 99.4 גרם 496.9 גרםכולסטרול 152.5 מ״ג 762.5 מ״גסידן 113.8 מ״ג 569.1 מ״גברזל 101.8 מ״ג 509.2 מ״גאשלגן 443.0 מ״ג 2214.8 מ״גאבץ 100.1 מ״ג 500.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 223 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם פסטרמהחתיכות גדולות, מחלק אמצעי של נתח בטעם שאוהבים
-
קלופים וחתוכים לקוביות
-
2 גזריםקלופים וחצויים
-
1 כוס אפונה ירוקה קפואהמופשרת
-
חתוכים לרצועות
הגשה
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה והגזר בסיר גדול עם מים במשך כ-25 דקות, עד שהם רכים.
- מסננים ושומרים קצת מי בישול בצד לשימוש בהמשך.
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומצננים.
- חותכים את הגזרים המבושלים לרצועות דקות ומצננים.
- עוטפים מחצלת סושי בסנו סושי- ניילון נצמד.
- מרכיבים את הרולים: מניחים על המחצלת בחפיפה 2 פרוסות פסטרמה גדולות.
- מורחים על חצי מאורך הפסטרמה שכבה אחידה של הפירה. מניחים בקצה רצועות גזר, אפונה, מלפפון חמוץ ומיונז ומגלגלים לרולים בדומה לסושי.
- ממשיכים עם יתר הפסטרמה וחומרי המילוי.
- עוטפים את הרולים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
- חותכים לפרוסות כמו סושי ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה והגזר בסיר גדול עם מים במשך כ-25 דקות, עד שהם רכים.
- מסננים ושומרים קצת מי בישול בצד לשימוש בהמשך.
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומצננים.
- חותכים את הגזרים המבושלים לרצועות דקות ומצננים.
- עוטפים מחצלת סושי בסנו סושי- ניילון נצמד.
- מרכיבים את הרולים: מניחים על המחצלת בחפיפה 2 פרוסות פסטרמה גדולות.
- מורחים על חצי מאורך הפסטרמה שכבה אחידה של הפירה. מניחים בקצה רצועות גזר, אפונה, מלפפון חמוץ ומיונז ומגלגלים לרולים בדומה לסושי.
- ממשיכים עם יתר הפסטרמה וחומרי המילוי.
- עוטפים את הרולים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
- חותכים לפרוסות כמו סושי ומגישים מיד.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן