סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום – נינג’ה סטייק
מתכון מושלם לאוהבי הבשר - סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום של ישראל אהרוני! מנה עיקרית לקרניבורים שביניכם בהכנה מדוייקת במכשיר אחד ללא צורך כלל בכיריים או תנור
מתכון מושלם לאוהבי הבשר - סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום של ישראל אהרוני! מנה עיקרית לקרניבורים שביניכם בהכנה מדוייקת במכשיר אחד ללא צורך כלל בכיריים או תנור
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 763.0 קק״ל 1525.9 קק״לפחמימות 17.2 גרם 34.4 גרםשומן 46.3 גרם 92.7 גרםנתרן 1196.5 מ״ג 2393.0 מ״גחלבון 47.7 גרם 95.4 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.3 גרםשומן רווי 22.2 גרם 44.3 גרםכולסטרול 185.0 מ״ג 370.0 מ״גסידן 73.1 מ״ג 146.1 מ״גברזל 6.5 מ״ג 12.9 מ״גאשלגן 993.4 מ״ג 1986.8 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 17.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות763
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 763.0 קק״ל 1525.9 קק״לפחמימות 17.2 גרם 34.4 גרםשומן 46.3 גרם 92.7 גרםנתרן 1196.5 מ״ג 2393.0 מ״גחלבון 47.7 גרם 95.4 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.3 גרםשומן רווי 22.2 גרם 44.3 גרםכולסטרול 185.0 מ״ג 370.0 מ״גסידן 73.1 מ״ג 146.1 מ״גברזל 6.5 מ״ג 12.9 מ״גאשלגן 993.4 מ״ג 1986.8 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 17.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 763 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
משרה
-
3 כפות חומץ בלסמי
-
1 גבעול טימין טריעלים בלבד
-
3 עלי דפנה בינוניים
-
2 כוסות יין אדום יבש
-
2 כפות שמן זית
סטייק
-
500 גרם אנטריקוטמחולק ל-2 סטייקים
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את החומץ בלסמי, תימין, עלי דפנה ויין אדום ומשרים במרינדה את הנתחים למשך לילה או מספר שעות.
- מוציאים את הנתח, מייבשים היטב בנייר סופג, מורחים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים.
- מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית GRILL ובתפריט במצב: HIGH מכוונים את הזמן ל-12 דקות. לוחצים על STOP/START. על מנת להתחיל בחימום המקדים.
- כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את הסטייקים על פלטת הגריל, מוזגים את חומרי המשרה מעל, לוחצים על הסטייקים בעדינות כלפי מטה בכדי למקסם את סימני הגריל. סוגרים את המכסה וצולים כ-4 דקות.
- לאחר 4 דק’, הופכים את הסטייקים. סוגרים את המכסה וממשיכים לצלות אותם במשך 4 דק’ נוספות.
- מוציאים את הבשר מהמכשיר ומניחים בצד לעשר דקות לפני ההגשה.
- פורסים את הנתח ומגישים עם רוטב היין.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את החומץ בלסמי, תימין, עלי דפנה ויין אדום ומשרים במרינדה את הנתחים למשך לילה או מספר שעות.
- מוציאים את הנתח, מייבשים היטב בנייר סופג, מורחים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים.
- מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית GRILL ובתפריט במצב: HIGH מכוונים את הזמן ל-12 דקות. לוחצים על STOP/START. על מנת להתחיל בחימום המקדים.
- כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את הסטייקים על פלטת הגריל, מוזגים את חומרי המשרה מעל, לוחצים על הסטייקים בעדינות כלפי מטה בכדי למקסם את סימני הגריל. סוגרים את המכסה וצולים כ-4 דקות.
- לאחר 4 דק’, הופכים את הסטייקים. סוגרים את המכסה וממשיכים לצלות אותם במשך 4 דק’ נוספות.
- מוציאים את הבשר מהמכשיר ומניחים בצד לעשר דקות לפני ההגשה.
- פורסים את הנתח ומגישים עם רוטב היין.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן