באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום – נינג’ה סטייק

מתכון מושלם לאוהבי הבשר - סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום של ישראל אהרוני! מנה עיקרית לקרניבורים שביניכם בהכנה מדוייקת במכשיר אחד ללא צורך כלל בכיריים או תנור
מתכון מושלם לאוהבי הבשר - סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום של ישראל אהרוני! מנה עיקרית לקרניבורים שביניכם בהכנה מדוייקת במכשיר אחד ללא צורך כלל בכיריים או תנור
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    763
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 763.0 קק״ל 1525.9 קק״ל
    פחמימות 17.2 גרם 34.4 גרם
    שומן 46.3 גרם 92.7 גרם
    נתרן 1196.5 מ״ג 2393.0 מ״ג
    חלבון 47.7 גרם 95.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 22.2 גרם 44.3 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 370.0 מ״ג
    סידן 73.1 מ״ג 146.1 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 993.4 מ״ג 1986.8 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 17.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    763
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 763.0 קק״ל 1525.9 קק״ל
    פחמימות 17.2 גרם 34.4 גרם
    שומן 46.3 גרם 92.7 גרם
    נתרן 1196.5 מ״ג 2393.0 מ״ג
    חלבון 47.7 גרם 95.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 22.2 גרם 44.3 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 370.0 מ״ג
    סידן 73.1 מ״ג 146.1 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 993.4 מ״ג 1986.8 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 17.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ישראל אהרוני
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

סטייק


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את החומץ בלסמי, תימין, עלי דפנה ויין אדום ומשרים במרינדה את הנתחים למשך לילה או מספר שעות.
  2. מוציאים את הנתח, מייבשים היטב בנייר סופג, מורחים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים.
  3. מכניסים את פלטת הגריל לתוך המכשיר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית GRILL ובתפריט במצב: HIGH  מכוונים את הזמן ל-12 דקות. לוחצים על STOP/START. על מנת להתחיל בחימום המקדים.
  4. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים והוא הגיע לטמפרטורה המבוקשת, מניחים את הסטייקים על פלטת הגריל, מוזגים את חומרי המשרה מעל, לוחצים על הסטייקים בעדינות כלפי מטה בכדי למקסם את סימני הגריל. סוגרים את המכסה וצולים כ-4 דקות.
  5. לאחר 4 דק’, הופכים את הסטייקים. סוגרים את המכסה וממשיכים לצלות אותם במשך 4 דק’ נוספות.
  6. מוציאים את הבשר מהמכשיר ומניחים בצד לעשר דקות לפני ההגשה.
  7. פורסים את הנתח ומגישים עם רוטב היין.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום – נינג’ה סטייק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות