סלט אטריות שעועית וירקות ירוקים ברוטב מרענן
קבלו מתכון של סלט אטריות שעועית עם ירקות ירוקים בריאים ורוטב לסלט עם למון גראס. מתאים בדיוק לחודשי הקיץ החמים ואפילו קל להכנה
קבלו מתכון של סלט אטריות שעועית עם ירקות ירוקים בריאים ורוטב לסלט עם למון גראס. מתאים בדיוק לחודשי הקיץ החמים ואפילו קל להכנה
- גלי סיל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 198.5 קק״ל 1190.7 קק״לפחמימות 41.9 גרם 251.2 גרםשומן 40.0 גרם 240.0 גרםנתרן 110.6 מ״ג 663.4 מ״גחלבון 1.6 גרם 9.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.4 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.2 מ״ג 97.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 168.3 מ״ג 1009.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות199
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 198.5 קק״ל 1190.7 קק״לפחמימות 41.9 גרם 251.2 גרםשומן 40.0 גרם 240.0 גרםנתרן 110.6 מ״ג 663.4 מ״גחלבון 1.6 גרם 9.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.4 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.2 מ״ג 97.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 168.3 מ״ג 1009.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 199 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה אטריות שעועיתמזרח מערב
-
1 ליטר מים רותחיםאו עד לכיסוי האטריות
-
4 מלפפונים בינוניים
-
100גרם או 1/3 חבילה שעועית ירוקה טרייה
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 חופן אגוזי קשיו קלויים
-
5 כפות רוטב לסלט עם למון גראסמזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את אטריות השעועית: שמים בקערה גדולה את האטריות ומכסים במים רותחים.
- משרים את האטריות בקערה המכוסה עם מכסה/צלחת במשך 10-15 דקות. מסננים ומקררים את האטריות.
- מכינים את הסלט: קולפים את המלפפון לרצועות דקות, חותכים את השעועית לרצועות באורך 1 ס”מ, פורסים את הבצל הירוק והצ’ילי האדום לפרוסות דקות וקוצצים את הקשיו.
- מניחים את אטריות השעועית, הירקות והקשיו בקערה גדולה, שופכים את רוטב הלמון גראס ומערבבים עד לציפוי מלא. ניתן להוסיף עוד צ’ילי אדום פרוס בהתאם לרמת החריפות הרצויה. בתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את אטריות השעועית: שמים בקערה גדולה את האטריות ומכסים במים רותחים.
- משרים את האטריות בקערה המכוסה עם מכסה/צלחת במשך 10-15 דקות. מסננים ומקררים את האטריות.
- מכינים את הסלט: קולפים את המלפפון לרצועות דקות, חותכים את השעועית לרצועות באורך 1 ס”מ, פורסים את הבצל הירוק והצ’ילי האדום לפרוסות דקות וקוצצים את הקשיו.
- מניחים את אטריות השעועית, הירקות והקשיו בקערה גדולה, שופכים את רוטב הלמון גראס ומערבבים עד לציפוי מלא. ניתן להוסיף עוד צ’ילי אדום פרוס בהתאם לרמת החריפות הרצויה. בתיאבון!
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן