סלמון אסיאתי עם קראסט אפונת וואסבי
הגיע הזמן לחדש את מנת הסלמון הקבועה שלכם – נסו להכין פילה סלמון אסיאתי עסיסי בציפוי קראנצ'י של אפונת וואסבי ופיסטוקים קלויים. כמה דקות עבודה ויש ארוחת ערב נפלאה
הגיע הזמן לחדש את מנת הסלמון הקבועה שלכם – נסו להכין פילה סלמון אסיאתי עסיסי בציפוי קראנצ'י של אפונת וואסבי ופיסטוקים קלויים. כמה דקות עבודה ויש ארוחת ערב נפלאה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 427.3 קק״ל 1709.3 קק״לפחמימות 15.8 גרם 63.1 גרםשומן 24.3 גרם 97.1 גרםנתרן 63.2 מ״ג 252.7 מ״גחלבון 37.4 גרם 149.7 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרםשומן רווי 3.3 גרם 13.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 40.9 מ״ג 163.8 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 401.4 מ״ג 1605.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות427
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 427.3 קק״ל 1709.3 קק״לפחמימות 15.8 גרם 63.1 גרםשומן 24.3 גרם 97.1 גרםנתרן 63.2 מ״ג 252.7 מ״גחלבון 37.4 גרם 149.7 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרםשומן רווי 3.3 גרם 13.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 40.9 מ״ג 163.8 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 401.4 מ״ג 1605.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 427 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
600 גרם פילה דג סלמון
-
1 כוס אפונת וואסבימזרח מערב
-
1 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
-
3 שיני שום
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1/2 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 כף סילאן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- בקערה גדולה שמים רוטב סויה, שמן שומשום וסילאן ומערבבים היטב.
- משרים את הסלמון במשרה במשך שעה במקרר.
- בינתיים מכניסים לשקית את אפונת הוואסבי והפיסטוקים ודופקים עם פטיש שניצלים עד שהם קצוצים גס. לחלופין, קוצצים אותם במעבד מזון עם בלנדר מוט.
- מעבירים לקערה, כותשים את שיני השום ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב.
- מוציאים את הסלמון מהמשרה, מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה ומפזרים מעל את אפונת הוואסבי והפיסטוקים הקצוצים.
- אופים בתנור החם במשך 10-12 דקות ומגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- בקערה גדולה שמים רוטב סויה, שמן שומשום וסילאן ומערבבים היטב.
- משרים את הסלמון במשרה במשך שעה במקרר.
- בינתיים מכניסים לשקית את אפונת הוואסבי והפיסטוקים ודופקים עם פטיש שניצלים עד שהם קצוצים גס. לחלופין, קוצצים אותם במעבד מזון עם בלנדר מוט.
- מעבירים לקערה, כותשים את שיני השום ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב.
- מוציאים את הסלמון מהמשרה, מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה ומפזרים מעל את אפונת הוואסבי והפיסטוקים הקצוצים.
- אופים בתנור החם במשך 10-12 דקות ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן