סלמון אסיאתי עם קראסט אפונת וואסבי

הגיע הזמן לחדש את מנת הסלמון הקבועה שלכם – נסו להכין פילה סלמון אסיאתי עסיסי בציפוי קראנצ'י של אפונת וואסבי ופיסטוקים קלויים. כמה דקות עבודה ויש ארוחת ערב נפלאה
הגיע הזמן לחדש את מנת הסלמון הקבועה שלכם – נסו להכין פילה סלמון אסיאתי עסיסי בציפוי קראנצ'י של אפונת וואסבי ופיסטוקים קלויים. כמה דקות עבודה ויש ארוחת ערב נפלאה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    427
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 427.3 קק״ל 1709.3 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 63.1 גרם
    שומן 24.3 גרם 97.1 גרם
    נתרן 63.2 מ״ג 252.7 מ״ג
    חלבון 37.4 גרם 149.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 13.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.9 מ״ג 163.8 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 401.4 מ״ג 1605.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    427
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 427.3 קק״ל 1709.3 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 63.1 גרם
    שומן 24.3 גרם 97.1 גרם
    נתרן 63.2 מ״ג 252.7 מ״ג
    חלבון 37.4 גרם 149.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 13.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.9 מ״ג 163.8 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 401.4 מ״ג 1605.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. בקערה גדולה שמים רוטב סויה, שמן שומשום וסילאן ומערבבים היטב.
  3. משרים את הסלמון במשרה במשך שעה במקרר.
  4. בינתיים מכניסים לשקית את אפונת הוואסבי והפיסטוקים ודופקים עם פטיש שניצלים עד שהם קצוצים גס. לחלופין, קוצצים אותם במעבד מזון עם בלנדר מוט.
  5. מעבירים לקערה, כותשים את שיני השום ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב.
  6. מוציאים את הסלמון מהמשרה, מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה ומפזרים מעל את אפונת הוואסבי והפיסטוקים הקצוצים.
  7. אופים בתנור החם במשך 10-12 דקות ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון אסיאתי עם קראסט אפונת וואסבי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות