סלמון אסיאתי עם קראסט אפונת וואסבי

הגיע הזמן לחדש את מנת הסלמון הקבועה שלכם – נסו להכין פילה סלמון אסיאתי עסיסי בציפוי קראנצ'י של אפונת וואסבי ופיסטוקים קלויים. כמה דקות עבודה ויש ארוחת ערב נפלאה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. בקערה גדולה שמים רוטב סויה, שמן שומשום וסילאן ומערבבים היטב.
  3. משרים את הסלמון במשרה במשך שעה במקרר.
  4. בינתיים מכניסים לשקית את אפונת הוואסבי והפיסטוקים ודופקים עם פטיש שניצלים עד שהם קצוצים גס. לחלופין, קוצצים אותם במעבד מזון עם בלנדר מוט.
  5. מעבירים לקערה, כותשים את שיני השום ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב.
  6. מוציאים את הסלמון מהמשרה, מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה ומפזרים מעל את אפונת הוואסבי והפיסטוקים הקצוצים.
  7. אופים בתנור החם במשך 10-12 דקות ומגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 460.3 קק״ל 1841.3 קק״ל
פחמימות 15.8 גרם 63.1 גרם
שומן 23.3 גרם 93.4 גרם
נתרן 1002.0 מ״ג 4008.2 מ״ג
חלבון 47.5 גרם 189.9 גרם
סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.4 גרם
שומן רווי 3.3 גרם 13.3 גרם
כולסטרול 88.5 מ״ג 354.0 מ״ג
סידן 63.9 מ״ג 255.8 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 9.2 מ״ג
אשלגן 1132.0 מ״ג 4527.9 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody