סלמון אפוי בדבש וסויה: כי אין חג בלי דג!
הדג האהוב על הישראלים, שאין מושלם ממנו לארוחת ערב ראש השנה. סלמון אפוי בדבש וסויה, בתוך שקית צלייה ששומרת על העסיסיות. אין מי שיסרב לו!
הדג האהוב על הישראלים, שאין מושלם ממנו לארוחת ערב ראש השנה. סלמון אפוי בדבש וסויה, בתוך שקית צלייה ששומרת על העסיסיות. אין מי שיסרב לו!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 215.6 קק״ל 646.9 קק״לפחמימות 157.8 גרם 473.3 גרםשומן 144.1 גרם 432.3 גרםנתרן 437.5 מ״ג 1312.5 מ״גחלבון 145.6 גרם 436.9 גרםסיבים תזונתיים 142.6 גרם 427.7 גרםשומן רווי 142.0 גרם 426.1 גרםכולסטרול 142.0 מ״ג 426.0 מ״גסידן 168.6 מ״ג 505.7 מ״גברזל 142.9 מ״ג 428.7 מ״גאשלגן 379.2 מ״ג 1137.5 מ״גאבץ 142.4 מ״ג 427.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 5 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות216
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 215.6 קק״ל 646.9 קק״לפחמימות 157.8 גרם 473.3 גרםשומן 144.1 גרם 432.3 גרםנתרן 437.5 מ״ג 1312.5 מ״גחלבון 145.6 גרם 436.9 גרםסיבים תזונתיים 142.6 גרם 427.7 גרםשומן רווי 142.0 גרם 426.1 גרםכולסטרול 142.0 מ״ג 426.0 מ״גסידן 168.6 מ״ג 505.7 מ״גברזל 142.9 מ״ג 428.7 מ״גאשלגן 379.2 מ״ג 1137.5 מ״גאבץ 142.4 מ״ג 427.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 216 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
2 כפות דבש
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ דק (אופציונלי)
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
הגשה
אופן הכנה
- ראשית, שמים בקערה בינונית את רוטב הסויה, הדבש והג’ינג’ר ומערבבים היטב.
- שנית, מוסיפים לקערה גם את נתחי הסלמון, מתבלים אותם במלח ובפלפל, ומשרים במשך 20 דקות לפחות (אפשר יותר).
- בשלב זה מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
- מרפדים את התבנית בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- מכניסים בעדינות את הדגים עם הרוטב לתוך סנו סושי - שקיות צלייה.
- מסדרים בתבנית את השקית עם נתחי הסלמון כך שיהיו אחד ליד השני בשכבה אחת.
- אופים במשך 12-15 דקות, ונזהרים שלא לייבש את הדג יותר מזה!
- מוציאים את הסלמון בזהירות מהשקית ומברישים בשאריות המשרה.
- מגישים את הדג בצלחת על מצע אורז ומפזרים מעל שומשום ובצל ירוק.
אופן הכנה
- ראשית, שמים בקערה בינונית את רוטב הסויה, הדבש והג’ינג’ר ומערבבים היטב.
- שנית, מוסיפים לקערה גם את נתחי הסלמון, מתבלים אותם במלח ובפלפל, ומשרים במשך 20 דקות לפחות (אפשר יותר).
- בשלב זה מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
- מרפדים את התבנית בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
- מכניסים בעדינות את הדגים עם הרוטב לתוך סנו סושי - שקיות צלייה.
- מסדרים בתבנית את השקית עם נתחי הסלמון כך שיהיו אחד ליד השני בשכבה אחת.
- אופים במשך 12-15 דקות, ונזהרים שלא לייבש את הדג יותר מזה!
- מוציאים את הסלמון בזהירות מהשקית ומברישים בשאריות המשרה.
- מגישים את הדג בצלחת על מצע אורז ומפזרים מעל שומשום ובצל ירוק.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן