-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 123.3 קק״ל 1972.1 קק״לפחמימות 11.0 גרם 176.5 גרםשומן 8.3 גרם 133.4 גרםנתרן 461.4 מ״ג 7383.0 מ״גחלבון 8.0 גרם 127.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.4 גרםשומן רווי 3.4 גרם 54.9 גרםכולסטרול 49.9 מ״ג 797.8 מ״גסידן 158.4 מ״ג 2534.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 45.2 מ״ג 722.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 10.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות123
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 123.3 קק״ל 1972.1 קק״לפחמימות 11.0 גרם 176.5 גרםשומן 8.3 גרם 133.4 גרםנתרן 461.4 מ״ג 7383.0 מ״גחלבון 8.0 גרם 127.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.4 גרםשומן רווי 3.4 גרם 54.9 גרםכולסטרול 49.9 מ״ג 797.8 מ״גסידן 158.4 מ״ג 2534.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 45.2 מ״ג 722.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 10.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 123 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
1 צנצנת רוטב פיצה
-
150 גרם גבינה צהובה 22%או מוצרלה, מגוררת
-
1/2 כוס טבעות זיתיםאו תירס
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים את כל מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת בצק חלק. מעבירים את הבצק למקרר לרבע שעה (מומלץ לשמן את הקערה).
- מרדדים את הבצק לעובי של ½ ס”מ וקורצים עיגולים עם כוס או צלחת קטנה וסכין. בכל גודל שאוהבים.
- מניחים בכל עיגול כף גדושה רוטב עגבניות ומעל שמים גבינה צהובה וזיתים או תירס.
- מברישים את שולי עיגול הבצק במעט ביצה טרופה וסוגרים לצורת חצי ירח. מהדקים היטב.
- מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה ומברישים את המאפים עם ביצה.
- מפזרים שומשום בנדיבות.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20-30 דקות או עד הזהבה יפה.
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים את כל מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת בצק חלק. מעבירים את הבצק למקרר לרבע שעה (מומלץ לשמן את הקערה).
- מרדדים את הבצק לעובי של ½ ס”מ וקורצים עיגולים עם כוס או צלחת קטנה וסכין. בכל גודל שאוהבים.
- מניחים בכל עיגול כף גדושה רוטב עגבניות ומעל שמים גבינה צהובה וזיתים או תירס.
- מברישים את שולי עיגול הבצק במעט ביצה טרופה וסוגרים לצורת חצי ירח. מהדקים היטב.
- מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה ומברישים את המאפים עם ביצה.
- מפזרים שומשום בנדיבות.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20-30 דקות או עד הזהבה יפה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן