עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות ב-10 דקות!
עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות. שילוב מושלם של פריך ונימוח, של צבעים וטעמים שפשוט לא תוכלו לעמוד בפניהן. הן קלות מאוד להכנה ונהדרות ליד כוס קפה
עוגיות גרנולה עם שוקולד לבן וחמוציות. שילוב מושלם של פריך ונימוח, של צבעים וטעמים שפשוט לא תוכלו לעמוד בפניהן. הן קלות מאוד להכנה ונהדרות ליד כוס קפה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.7 קק״ל 3513.6 קק״לפחמימות 18.0 גרם 360.1 גרםשומן 8.1 גרם 162.4 גרםנתרן 83.5 מ״ג 1670.8 מ״גחלבון 1.4 גרם 27.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.9 גרםשומן רווי 3.7 גרם 73.6 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״גסידן 5.7 מ״ג 113.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 32.5 מ״ג 649.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות176
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.7 קק״ל 3513.6 קק״לפחמימות 18.0 גרם 360.1 גרםשומן 8.1 גרם 162.4 גרםנתרן 83.5 מ״ג 1670.8 מ״גחלבון 1.4 גרם 27.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.9 גרםשומן רווי 3.7 גרם 73.6 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״גסידן 5.7 מ״ג 113.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 32.5 מ״ג 649.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 176 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
120 גרם מחמאה
-
100 גרם סוכר חום
-
120 גרם אבקת סוכר
-
1 ביצה L
-
1 כפית תמצית וניל
-
100 גרם קמח תופח
-
200 גרם שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
2 כפות מים
-
100 גרם חמוציות מיובשות
-
100 גרם שוקולד צ’יפס לבן
-
50 גרם קוקוס טחון
אופן הכנה
- מחמים תנור לחום של 170 מעלות .
- שמים בקערת מיקסר מחמאה, סוכר חום, אבקת סוכר ותמצית וניל ומערבבים למשך 3 דקות עד שכל המרכיבים מתאחדים ונוצר קרם.
- מוסיפים לקערה ביצה ומערבבים היטב. מוסיפים קמח, קוואקר, מים, חמוציות, קוקוס ושוקולד לבן ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מחלקים את התערובת לעוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית. מניחים את העוגיות במרווח של 2 סנטימטר מעוגייה לעוגייה כדי למנוע הדבקות.
- אופים את העוגיות עד שהן נעשות זהובות שחומות, מוציאים מהתנור ומקררים היטב לפני הגשה.
אופן הכנה
- מחמים תנור לחום של 170 מעלות .
- שמים בקערת מיקסר מחמאה, סוכר חום, אבקת סוכר ותמצית וניל ומערבבים למשך 3 דקות עד שכל המרכיבים מתאחדים ונוצר קרם.
- מוסיפים לקערה ביצה ומערבבים היטב. מוסיפים קמח, קוואקר, מים, חמוציות, קוקוס ושוקולד לבן ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מחלקים את התערובת לעוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית. מניחים את העוגיות במרווח של 2 סנטימטר מעוגייה לעוגייה כדי למנוע הדבקות.
- אופים את העוגיות עד שהן נעשות זהובות שחומות, מוציאים מהתנור ומקררים היטב לפני הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (7)
היי רציתי לשאול אם אפשר להחליף את הקמח בשיבולת שועל?
במקרה הזה עדיף להצמד למתכון.
אפשר עם שיבולת שועל עבה במקום?
בהחלט.
אפשר במקום חמאה לשים שמן וכמה?
בהחלט.
על כל 100 גרם חמאה יש לשים 85 גרם שמן.
ג’ני אין כמוך!