-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 203.9 קק״ל 3059.0 קק״לפחמימות 26.8 גרם 402.2 גרםשומן 11.6 גרם 173.9 גרםנתרן 55.3 מ״ג 829.8 מ״גחלבון 2.7 גרם 40.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 14.7 גרםשומן רווי 6.7 גרם 100.7 גרםכולסטרול 33.2 מ״ג 497.4 מ״גסידן 12.3 מ״ג 185.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 51.1 מ״ג 765.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות204
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 203.9 קק״ל 3059.0 קק״לפחמימות 26.8 גרם 402.2 גרםשומן 11.6 גרם 173.9 גרםנתרן 55.3 מ״ג 829.8 מ״גחלבון 2.7 גרם 40.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 14.7 גרםשומן רווי 6.7 גרם 100.7 גרםכולסטרול 33.2 מ״ג 497.4 מ״גסידן 12.3 מ״ג 185.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 51.1 מ״ג 765.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 204 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק בהיר
תוספת לבצק כהה
-
1/4 כוס אבקת קקאו
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה 2 דקות, עד לתערובת קרמית. מוסיפים וניל ומעבדים קצרות.
- מנפים יחד קמח ומלח. מוסיפים חלב יחד עם 1/2 כוס מתערובת הקמח (פחות או יותר). מעבדים למשחה חלקה ואחידה. מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק על שמתקבל בצק רך ואחיד.
- מחלקים לשני חלקים ולשים לתוך 1/2 מהבצק את הקקאו לקבלת בצק חום.
- עוטפים את הבצקים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים כל אחד מהבצקים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
- קורצים בעזרת לבבות גדולים וקורצים לב קטן מתוך כל לב גדול. מחליפים את הלב הפנימי כך שיתקבל לב פנימי בצבע בצק מנוגד. נועצים שיפוד עץ או מקל בכל עוגייה ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע וזהובות.
- מצננים לחלוטין לפני שמפרידים מהנייר.
- עוטפים בצלופן ונותנים במתנה למי שאוהבים.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה 2 דקות, עד לתערובת קרמית. מוסיפים וניל ומעבדים קצרות.
- מנפים יחד קמח ומלח. מוסיפים חלב יחד עם 1/2 כוס מתערובת הקמח (פחות או יותר). מעבדים למשחה חלקה ואחידה. מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק על שמתקבל בצק רך ואחיד.
- מחלקים לשני חלקים ולשים לתוך 1/2 מהבצק את הקקאו לקבלת בצק חום.
- עוטפים את הבצקים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים כל אחד מהבצקים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
- קורצים בעזרת לבבות גדולים וקורצים לב קטן מתוך כל לב גדול. מחליפים את הלב הפנימי כך שיתקבל לב פנימי בצבע בצק מנוגד. נועצים שיפוד עץ או מקל בכל עוגייה ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע וזהובות.
- מצננים לחלוטין לפני שמפרידים מהנייר.
- עוטפים בצלופן ונותנים במתנה למי שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן