עוגיות לב בתוך לב

עוגיות לב בתוך לב אלה עוגיות חמאה בשני צבעים בצורת לב, טעימות ופשוטות להכנה, שמתאימות כמתנה למי שאוהבים, ובמיוחד ליום האהבה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

בצק בהיר

תוספת לבצק כהה

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה 2 דקות, עד לתערובת קרמית. מוסיפים וניל ומעבדים קצרות.
  2. מנפים יחד קמח ומלח. מוסיפים חלב יחד עם 1/2 כוס מתערובת הקמח (פחות או יותר). מעבדים למשחה חלקה ואחידה. מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק על שמתקבל בצק רך ואחיד.
  3. מחלקים לשני חלקים ולשים לתוך 1/2 מהבצק את הקקאו לקבלת בצק חום.
  4. עוטפים את הבצקים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות. על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים כל אחד מהבצקים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
  6. קורצים בעזרת לבבות גדולים וקורצים לב קטן מתוך כל לב גדול. מחליפים את הלב הפנימי כך שיתקבל לב פנימי בצבע בצק מנוגד. נועצים שיפוד עץ או מקל בכל עוגייה ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע וזהובות.
  7. מצננים לחלוטין לפני שמפרידים מהנייר.
  8. עוטפים בצלופן ונותנים במתנה למי שאוהבים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 203.9 קק״ל 3059.0 קק״ל
פחמימות 26.0 גרם 389.6 גרם
שומן 11.4 גרם 171.5 גרם
נתרן 55.7 מ״ג 835.8 מ״ג
חלבון 2.5 גרם 37.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 14.7 גרם
שומן רווי 6.8 גרם 101.3 גרם
כולסטרול 33.2 מ״ג 497.4 מ״ג
סידן 12.3 מ״ג 185.0 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
אשלגן 51.1 מ״ג 765.8 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody