עוגיות שוקולד קטנטנות שאוכלים כמו קורנפלקס
עוגיות שוקולד בתור קורנפלקס? כן! שמעתם נכון, הטרנד שמשגע את הרשת אצלכם בבית ובגרסה הבריאה, קמח כוסמין וללא סוכר. מגישים כמו קורנפלקס וזוללים בתיאבון
עוגיות שוקולד בתור קורנפלקס? כן! שמעתם נכון, הטרנד שמשגע את הרשת אצלכם בבית ובגרסה הבריאה, קמח כוסמין וללא סוכר. מגישים כמו קורנפלקס וזוללים בתיאבון
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 517.3 קק״ל 2069.1 קק״לפחמימות 56.2 גרם 225.0 גרםשומן 28.0 גרם 112.0 גרםנתרן 354.7 מ״ג 1418.8 מ״גחלבון 11.1 גרם 44.5 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.8 גרםשומן רווי 15.3 גרם 61.3 גרםכולסטרול 74.4 מ״ג 297.4 מ״גסידן 62.9 מ״ג 251.6 מ״גברזל 2.7 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 362.3 מ״ג 1449.3 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 14 דק׳
-
קלוריות517
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 517.3 קק״ל 2069.1 קק״לפחמימות 56.2 גרם 225.0 גרםשומן 28.0 גרם 112.0 גרםנתרן 354.7 מ״ג 1418.8 מ״גחלבון 11.1 גרם 44.5 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.8 גרםשומן רווי 15.3 גרם 61.3 גרםכולסטרול 74.4 מ״ג 297.4 מ״גסידן 62.9 מ״ג 251.6 מ״גברזל 2.7 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 362.3 מ״ג 1449.3 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 14 דק׳ | קלוריות 517 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
40 גרם שמן קוקוס
-
1 ביצה L
-
6 כפות סוכר חום
-
60 גרם קמח כוסמין
-
1 כף שטוחה אבקת קקאו
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
מילוי
-
3 כפות חמאת בוטנים חלקהטבעית
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- ממיסים יחד במיקרו שוקולד ושמן קוקוס בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מוסיפים כף קקאו ומערבבים.
- מקציפים יחד ביצה וסוכר חום עד לקבלת קצף בהיר ונוזלי.
- מוסיפים את הקצף לתערובת השוקולד בתנועות קיפול. מוסיפים את הקמח , אבקת האפייה והמלח ומערבבים שוב בתנועות קיפול רק עד לאיחוד.
- מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול פצפון (אפשר גם לגזור פתח קטן ללא צנטר) ומזלפים על מגש עם נייר אפייה עוגיות קטנטנות.
- אופים בתנור שחומם מראש כ-4 דקות. נותנים לעוגיות להתקרר לגמרי על מגש האפייה.
- לוקחים עוגייה אחת, מורחים עלייה חמאת בוטנים טבעית וסוגרים עם עוד עוגייה (כמו סנדוויץ’).
- מגישים בקערה עם חלב ואוכלים כמו קורנפלקס.
- שומרים את העוגיות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- ממיסים יחד במיקרו שוקולד ושמן קוקוס בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מוסיפים כף קקאו ומערבבים.
- מקציפים יחד ביצה וסוכר חום עד לקבלת קצף בהיר ונוזלי.
- מוסיפים את הקצף לתערובת השוקולד בתנועות קיפול. מוסיפים את הקמח , אבקת האפייה והמלח ומערבבים שוב בתנועות קיפול רק עד לאיחוד.
- מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול פצפון (אפשר גם לגזור פתח קטן ללא צנטר) ומזלפים על מגש עם נייר אפייה עוגיות קטנטנות.
- אופים בתנור שחומם מראש כ-4 דקות. נותנים לעוגיות להתקרר לגמרי על מגש האפייה.
- לוקחים עוגייה אחת, מורחים עלייה חמאת בוטנים טבעית וסוגרים עם עוד עוגייה (כמו סנדוויץ’).
- מגישים בקערה עם חלב ואוכלים כמו קורנפלקס.
- שומרים את העוגיות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד 4 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן