-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 176.9 קק״ל 4423.5 קק״לפחמימות 31.4 גרם 786.0 גרםשומן 7.4 גרם 186.1 גרםנתרן 140.9 מ״ג 3521.7 מ״גחלבון 2.4 גרם 59.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.1 גרםשומן רווי 4.1 גרם 102.2 גרםכולסטרול 43.3 מ״ג 1082.8 מ״גסידן 8.6 מ״ג 214.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 29.0 מ״ג 725.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות177
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 176.9 קק״ל 4423.5 קק״לפחמימות 31.4 גרם 786.0 גרםשומן 7.4 גרם 186.1 גרםנתרן 140.9 מ״ג 3521.7 מ״גחלבון 2.4 גרם 59.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 10.1 גרםשומן רווי 4.1 גרם 102.2 גרםכולסטרול 43.3 מ״ג 1082.8 מ״גסידן 8.6 מ״ג 214.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 29.0 מ״ג 725.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 177 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
200 גרם חמאה רכה
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
1 כוס סוכר חום כהה
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 2/3כוסות או 370 גרם קמח לבן
-
1 כף קורנפלור
-
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית מלח דק
-
2כוסות או 300 גרם מטבעות שוקולד מריר
אופן הכנה
- מכינים בצק ומקררים לילה במקרר: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית. מוסיפים ביצים (אחת אחת) ותמצית וניל. מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים מטבעות שוקולד ומעבדים לאיחוד. עוטפים בניילון נצמד (או מהדקים בקופסה מלבנית עטופה בניילון נצמד) ומקררים לילה במקרר (חובה!).
- מגלגלים, ממלאים ואופים: למחרת, מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מגלגלים בידיים לכדורים בגודל עגבניית שרי (ליצירת כדורים אחידים, אפשר לחתוך קודם את הבצק לקוביות בסכין חדה).
- מועכים 2 כדורים קטנים ל”פיתות”, שמים בין שתי הפיתות עוגיית סנדוויץ’/ קוביית חטיף שוקולד/ 2 קוביות שוקולד ממולא/בייגלה, ומגלגלים לכדור ממולא (בגודל פלאפל). חוזרים על הפעולה עם יתר כדורים הבצק.
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות (הכדורים ישתטחו באפייה לעוגיות שמנמנות).
אופן הכנה
- מכינים בצק ומקררים לילה במקרר: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית. מוסיפים ביצים (אחת אחת) ותמצית וניל. מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים מטבעות שוקולד ומעבדים לאיחוד. עוטפים בניילון נצמד (או מהדקים בקופסה מלבנית עטופה בניילון נצמד) ומקררים לילה במקרר (חובה!).
- מגלגלים, ממלאים ואופים: למחרת, מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מגלגלים בידיים לכדורים בגודל עגבניית שרי (ליצירת כדורים אחידים, אפשר לחתוך קודם את הבצק לקוביות בסכין חדה).
- מועכים 2 כדורים קטנים ל”פיתות”, שמים בין שתי הפיתות עוגיית סנדוויץ’/ קוביית חטיף שוקולד/ 2 קוביות שוקולד ממולא/בייגלה, ומגלגלים לכדור ממולא (בגודל פלאפל). חוזרים על הפעולה עם יתר כדורים הבצק.
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות (הכדורים ישתטחו באפייה לעוגיות שמנמנות).
הערות
- משתמשים בתוספות לפי הטעם: עוגיות סנדביץ' (מיני או גדולות), קוביות פסק זמן, קוביות שוקולד לבן ועוגיות או שוקולד חלב עם קרם נוגט (2 קוביות לעוגיה), בייג'לה שטוח (למי שאוהב שילוב של מתוק ומלוח) וכו'.
הערות
- משתמשים בתוספות לפי הטעם: עוגיות סנדביץ' (מיני או גדולות), קוביות פסק זמן, קוביות שוקולד לבן ועוגיות או שוקולד חלב עם קרם נוגט (2 קוביות לעוגיה), בייג'לה שטוח (למי שאוהב שילוב של מתוק ומלוח) וכו'.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן