עוגת גבינה ניו יורק קרמית ועשירה
עוגת גבינה בנוסח ניו יורק עם בסיס משודרג שמשלב בסקוויטים, בוטנים מלוחים ושוקולד צ'יפס. מתכון כל כך טעים וקל להכנה שאתם פשוט חייבים להכין
עוגת גבינה בנוסח ניו יורק עם בסיס משודרג שמשלב בסקוויטים, בוטנים מלוחים ושוקולד צ'יפס. מתכון כל כך טעים וקל להכנה שאתם פשוט חייבים להכין
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5565.4 קק״ל 5565.4 קק״לפחמימות 386.8 גרם 386.8 גרםשומן 410.6 גרם 410.6 גרםנתרן 1609.1 מ״ג 1609.1 מ״גחלבון 90.3 גרם 90.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרםשומן רווי 235.9 גרם 235.9 גרםכולסטרול 1228.5 מ״ג 1228.5 מ״גסידן 186.5 מ״ג 186.5 מ״גברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 906.2 מ״ג 906.2 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 7 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות5565
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5565.4 קק״ל 5565.4 קק״לפחמימות 386.8 גרם 386.8 גרםשומן 410.6 גרם 410.6 גרםנתרן 1609.1 מ״ג 1609.1 מ״גחלבון 90.3 גרם 90.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרםשומן רווי 235.9 גרם 235.9 גרםכולסטרול 1228.5 מ״ג 1228.5 מ״גסידן 186.5 מ״ג 186.5 מ״גברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 906.2 מ״ג 906.2 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 7 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 5565 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
150 גרם פתי בר וניל
-
1/2 כוס בוטנים קלוייםקלופים
-
1/3 כוס שוקולד צ’יפס
-
100 גרם חמאה
מלית
-
4 ביצים M
-
4גביעי או 800 גרם גבינת שמנת
-
1קופסה או 300 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1 כף קורנפלור
-
2 כפיות תמצית וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית.
- מכינים את הבסיס: טוחנים ביסקוויטים, בוטנים ושוקולד צ’יפס במעבד מזון לפירורים.
- מוסיפים חמאה מומסת ומערבלים לתערובת אחידה, שמזכירה חול רטוב.
- משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים. שומרים במקפיא.
- מכינים את המלית: טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים גבינות, סוכר, קורנפלור ותמצית וניל ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים, מומלץ להשתמש במטרפה ידנית.
- יוצקים על הבסיס.
- אופים: אופים 10 דקות, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 55-45 דקות, עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה.
- מצננים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות ורצוי ללילה.
- שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית.
- מכינים את הבסיס: טוחנים ביסקוויטים, בוטנים ושוקולד צ’יפס במעבד מזון לפירורים.
- מוסיפים חמאה מומסת ומערבלים לתערובת אחידה, שמזכירה חול רטוב.
- משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים. שומרים במקפיא.
- מכינים את המלית: טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים גבינות, סוכר, קורנפלור ותמצית וניל ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים, מומלץ להשתמש במטרפה ידנית.
- יוצקים על הבסיס.
- אופים: אופים 10 דקות, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 55-45 דקות, עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה.
- מצננים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות ורצוי ללילה.
- שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
בכותרת המתכון רשום שהמתכון משלב *עוגיות* שוקולד צ’יפס אבל ברשימת הרכיבים רשום רק שוקולד צ’יפס (נטיפים). אז מה נכון?
היי ענבר, הנכון הוא נטיפי שוקולד צ’יפס, עדכנו בתיאור המתכון. תודה על עירור תשומת הלב!
שלום! אני לא רוצה להשתמש בקורנפלור (ולא בפודינג) יש אופציה אחרת? אולי קמח?
לא. לעוגת גבינה אוורירית יש להשתמש אך ורק בקורנפלור, ובשום פנים ואופן לא בקמח.