סנו רקע

המלכה בלבן: עוגת גבינה יפנית של שרית נובק

עוגת גבינה יפהפיה ואוורירית במתכון שמפשט את כל התהליך ומביא תוצאה מושלמת! אחרי שתכינו תתאהבו. מה שנקרא לגזור ולשמור
עוגת גבינה יפהפיה ואוורירית במתכון שמפשט את כל התהליך ומביא תוצאה מושלמת! אחרי שתכינו תתאהבו. מה שנקרא לגזור ולשמור
  • שרית נובק
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    2679
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2678.5 קק״ל 2678.5 קק״ל
    פחמימות 188.5 גרם 188.5 גרם
    שומן 166.6 גרם 166.6 גרם
    נתרן 2012.4 מ״ג 2012.4 מ״ג
    חלבון 78.5 גרם 78.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 90.3 גרם 90.3 גרם
    כולסטרול 1890.9 מ״ג 1890.9 מ״ג
    סידן 354.9 מ״ג 354.9 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 784.2 מ״ג 784.2 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    2679
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2678.5 קק״ל 2678.5 קק״ל
    פחמימות 188.5 גרם 188.5 גרם
    שומן 166.6 גרם 166.6 גרם
    נתרן 2012.4 מ״ג 2012.4 מ״ג
    חלבון 78.5 גרם 78.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 90.3 גרם 90.3 גרם
    כולסטרול 1890.9 מ״ג 1890.9 מ״ג
    סידן 354.9 מ״ג 354.9 מ״ג
    ברזל 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 784.2 מ״ג 784.2 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור

העוגות היפניות ידועות בקלילותן. כמעט קשה לקרוא לעוגה עוגת גבינה, כי היא בעצם ענן, או אולי עוגת פנקייק. מה שבטוח, מדובר בעוגת גבינה טעימה ברמות, ממכרת וגם יפהפיה שתגרוף מחמאות מכל האורחים. אז למה אתם מחכים? כנסו למטבח, עקבו אחר הוראות המתכון ותראו כי טוב וטעים!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. משמנים תבנית עגולה בקוטר 20 ס”מ ועוטפים ברב מגבת ג’מבו סנו סושי עטוף ברדיד אלומיניום סנו סושי כדי ליצור בידוד.

    עוגת גבינה יפנית 1
    הכנה לעוגת גבינה יפנית.

  3. מערבבים היטב את הגבינה עד שהיא מתרככת.
  4. מחממים ביחד חלב וחמאה ומוסיפים לגבינה. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  5. מקררים מעט את התערובת ומוסיפים את החלמונים, אחד אחד.
  6. מוסיפים את המלח והווניל ומערבבים היטב.
  7. מנפים פנימה את הקמח והקורנפלור ומערבבים היטב.
  8. מקציפים במיקסר את החלבונים והסוכר.
  9. מוסיפים שליש מהקצף לתוך תערובת הגבינה ומערבבים בעדינות בעזרת לקקן.
  10. מוסיפים עוד שליש מהקצף ומערבבים.
  11. מוסיפים את הקצף שנשאר ומערבבים.
  12. יוצקים את הבלילה לתבנית.
  13. יוצרים הגבהה עם רדיד אלומיניום סנו סושי (כפי שניתן לראות בתמונה) ומניחים בתבנית תנור.
  14. ממלאים את התבנית במים ומניחים מעל ההגבהה את התבנית עם הבלילה.
  15. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.
  16. מורידים את חום התנור ח-120 מעלות ואופים 20 דקות נוספות.
  17. מורידים את החום ל-100 מעלות ואופים 40 דקות נוספות.
  18. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים ל-15 דקות.
  19. מוציאים מהתנור ומצננים.
  20. זורים אבקת סוכר מלמעלה.

    עוגת גבינה יפנית. צילום: שרית נובק
    עוגת גבינה יפנית. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המלכה בלבן: עוגת גבינה יפנית של שרית נובק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Limor CR

    אוי, כמה שהעוגה הזו טעימה. אפשר לקחת שני גביעי שמנת חמוצה ולערבב היטב עם 2 כפות סובר, עד שהוא נמס. וברגע שהעודה מוכנה, להוציא אותנ ומרוח מעל את הקציפה, ולהחזיר לתנור הסגור. אחר-כך, כשהעוגה במקרר, נוצרת שכבת קרם עדינה ואוורירית מעל כל העונג הצרוף הזה…

      Avatar
      מערכת Foody

      רעיון מעולה, לימור, תודה רבה על השיתוף!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות