עוגת גבינה ניו יורק קרמית ועשירה

עוגת גבינה בנוסח ניו יורק עם בסיס משודרג שמשלב בסקוויטים, בוטנים מלוחים ושוקולד צ'יפס. מתכון כל כך טעים וקל להכנה שאתם פשוט חייבים להכין
עוגת גבינה בנוסח ניו יורק עם בסיס משודרג שמשלב בסקוויטים, בוטנים מלוחים ושוקולד צ'יפס. מתכון כל כך טעים וקל להכנה שאתם פשוט חייבים להכין
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 7 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    5565
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5565.4 קק״ל 5565.4 קק״ל
    פחמימות 386.8 גרם 386.8 גרם
    שומן 410.6 גרם 410.6 גרם
    נתרן 1609.1 מ״ג 1609.1 מ״ג
    חלבון 90.3 גרם 90.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 235.9 גרם 235.9 גרם
    כולסטרול 1228.5 מ״ג 1228.5 מ״ג
    סידן 186.5 מ״ג 186.5 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 906.2 מ״ג 906.2 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 7 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    5565
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5565.4 קק״ל 5565.4 קק״ל
    פחמימות 386.8 גרם 386.8 גרם
    שומן 410.6 גרם 410.6 גרם
    נתרן 1609.1 מ״ג 1609.1 מ״ג
    חלבון 90.3 גרם 90.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 235.9 גרם 235.9 גרם
    כולסטרול 1228.5 מ״ג 1228.5 מ״ג
    סידן 186.5 מ״ג 186.5 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 906.2 מ״ג 906.2 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
שי-לי ליפא
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

מלית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מכינים את הבסיס: טוחנים ביסקוויטים, בוטנים ושוקולד צ’יפס במעבד מזון לפירורים.
  3. מוסיפים חמאה מומסת ומערבלים לתערובת אחידה, שמזכירה חול רטוב.
  4. משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים. שומרים במקפיא.
  5. מכינים את המלית: טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים גבינות, סוכר, קורנפלור ותמצית וניל ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים, מומלץ להשתמש במטרפה ידנית.
  6. יוצקים על הבסיס.
  7. אופים: אופים 10 דקות, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 55-45 דקות, עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה.
  8. מצננים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות ורצוי ללילה.
  9. שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה ניו יורק קרמית ועשירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ענבר

    בכותרת המתכון רשום שהמתכון משלב *עוגיות* שוקולד צ’יפס אבל ברשימת הרכיבים רשום רק שוקולד צ’יפס (נטיפים). אז מה נכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ענבר, הנכון הוא נטיפי שוקולד צ’יפס, עדכנו בתיאור המתכון. תודה על עירור תשומת הלב!

    Avatar
    ?

    שלום! אני לא רוצה להשתמש בקורנפלור (ולא בפודינג) יש אופציה אחרת? אולי קמח?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא. לעוגת גבינה אוורירית יש להשתמש אך ורק בקורנפלור, ובשום פנים ואופן לא בקמח.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות