עוגת גבינה ניו יורק קרמית ועשירה

עוגת גבינה בנוסח ניו יורק עם בסיס משודרג שמשלב בסקוויטים, בוטנים מלוחים ועוגיות שוקולד צ'יפס. מתכון כל כך טעים וקל להכנה שאתם פשוט חייבים להכין
עוגת גבינה בנוסח ניו יורק עם בסיס משודרג שמשלב בסקוויטים, בוטנים מלוחים ועוגיות שוקולד צ'יפס. מתכון כל כך טעים וקל להכנה שאתם פשוט חייבים להכין
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 7 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    5565
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5565.4 קק״ל 5565.4 קק״ל
    פחמימות 386.8 גרם 386.8 גרם
    שומן 410.6 גרם 410.6 גרם
    נתרן 1609.1 מ״ג 1609.1 מ״ג
    חלבון 90.3 גרם 90.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 235.9 גרם 235.9 גרם
    כולסטרול 1228.5 מ״ג 1228.5 מ״ג
    סידן 186.5 מ״ג 186.5 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 906.2 מ״ג 906.2 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 7 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    5565
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5565.4 קק״ל 5565.4 קק״ל
    פחמימות 386.8 גרם 386.8 גרם
    שומן 410.6 גרם 410.6 גרם
    נתרן 1609.1 מ״ג 1609.1 מ״ג
    חלבון 90.3 גרם 90.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 235.9 גרם 235.9 גרם
    כולסטרול 1228.5 מ״ג 1228.5 מ״ג
    סידן 186.5 מ״ג 186.5 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 906.2 מ״ג 906.2 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

מלית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מכינים את הבסיס: טוחנים ביסקוויטים, בוטנים ושוקולד צ’יפס במעבד מזון לפירורים.
  3. מוסיפים חמאה מומסת ומערבלים לתערובת אחידה, שמזכירה חול רטוב.
  4. משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים. שומרים במקפיא.
  5. מכינים את המלית: טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים גבינות, סוכר, קורנפלור ותמצית וניל ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים, מומלץ להשתמש במטרפה ידנית.
  6. יוצקים על הבסיס.
  7. אופים: אופים 10 דקות, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 55-45 דקות, עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה.
  8. מצננים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות ורצוי ללילה.
  9. שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה ניו יורק קרמית ועשירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    😁

    שלום! אני לא רוצה להשתמש בקורנפלור (ולא בפודינג) יש אופציה אחרת? אולי קמח?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא. לעוגת גבינה אוורירית יש להשתמש אך ורק בקורנפלור, ובשום פנים ואופן לא בקמח.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות