עוגת גבינה ניו יורק קרמית ועשירה

עוגת גבינה בנוסח ניו יורק עם בסיס משודרג שמשלב בסקוויטים, בוטנים מלוחים ועוגיות שוקולד צ'יפס. מתכון כל כך טעים וקל להכנה שאתם פשוט חייבים להכין
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    7 שעות ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בסיס

מלית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מכינים את הבסיס: טוחנים ביסקוויטים, בוטנים ושוקולד צ’יפס במעבד מזון לפירורים.
  3. מוסיפים חמאה מומסת ומערבלים לתערובת אחידה, שמזכירה חול רטוב.
  4. משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים. שומרים במקפיא.
  5. מכינים את המלית: טורפים ביצים בקערה גדולה, מוסיפים גבינות, סוכר, קורנפלור ותמצית וניל ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים, מומלץ להשתמש במטרפה ידנית.
  6. יוצקים על הבסיס.
  7. אופים: אופים 10 דקות, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 55-45 דקות, עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה.
  8. מצננים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות ורצוי ללילה.
  9. שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3142.1 קק״ל 3142.1 קק״ל
פחמימות 342.2 גרם 342.2 גרם
שומן 172.2 גרם 172.2 גרם
נתרן 1331.0 מ״ג 1331.0 מ״ג
חלבון 63.5 גרם 63.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
שומן רווי 77.1 גרם 77.1 גרם
כולסטרול 1399.4 מ״ג 1399.4 מ״ג
סידן 214.1 מ״ג 214.1 מ״ג
ברזל 11.5 מ״ג 11.5 מ״ג
אשלגן 977.8 מ״ג 977.8 מ״ג
אבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody