עוגת גבינה שוקולד שיש
השילוב של שוקולד עם גבינה הוא אחד האהובים עלינו! עוגת גבינה שוקולד שיש עשירה בטירוף, כזאת שהולכת לככב לכם על שולחן החג ולהפוך אותו לצבעוני וטעים הרבה יותר
השילוב של שוקולד עם גבינה הוא אחד האהובים עלינו! עוגת גבינה שוקולד שיש עשירה בטירוף, כזאת שהולכת לככב לכם על שולחן החג ולהפוך אותו לצבעוני וטעים הרבה יותר
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6299.9 קק״ל 6299.9 קק״לפחמימות 712.1 גרם 712.1 גרםשומן 284.3 גרם 284.3 גרםנתרן 5437.7 מ״ג 5437.7 מ״גחלבון 209.7 גרם 209.7 גרםסיבים תזונתיים 49.5 גרם 49.5 גרםשומן רווי 142.2 גרם 142.2 גרםכולסטרול 1891.5 מ״ג 1891.5 מ״גסידן 1640.0 מ״ג 1640.0 מ״גברזל 29.8 מ״ג 29.8 מ״גאשלגן 9770.8 מ״ג 9770.8 מ״גאבץ 24.1 מ״ג 24.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-40 דק׳
-
קלוריות6300
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6299.9 קק״ל 6299.9 קק״לפחמימות 712.1 גרם 712.1 גרםשומן 284.3 גרם 284.3 גרםנתרן 5437.7 מ״ג 5437.7 מ״גחלבון 209.7 גרם 209.7 גרםסיבים תזונתיים 49.5 גרם 49.5 גרםשומן רווי 142.2 גרם 142.2 גרםכולסטרול 1891.5 מ״ג 1891.5 מ״גסידן 1640.0 מ״ג 1640.0 מ״גברזל 29.8 מ״ג 29.8 מ״גאשלגן 9770.8 מ״ג 9770.8 מ״גאבץ 24.1 מ״ג 24.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-40 דק׳ | קלוריות 6300 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית ביסקוויטים
-
1חבילה או 250 גרם פתי בר שוקולדשרוול אחד
-
70 גרם חמאהמומסת
-
"הנמל"
עוגת גבינה
-
1 ק"ג גבינה לבנה 5%
-
1 כוס סוכר לבן
-
1גביע או 200 מ"ל שמנת חמוצה 15%
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
-
5 ביצים L
תוספת שוקולד
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- טוחנים את הפתי-בר במעבד מזון ומערבבים עם חמאה מומסת.
- מהדקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה לתבנית מרובעת. מקפיאים 10 דקות.
- במיקסר טורפים את כל חומרי תערובת הגבינה.
- מחממים במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה להמסה ומערבבים פנימה כוס מתערובת הגבינה.
- מוזגים את התערובת הלבנה ומזלפים משבצות מתערובת השוקולד. מושכים שיפוד בקווים אלכסוניים הלוך ושוב לדוגמת מערבולת יפה.
- אופים ב-140 מעלות שעתיים, עד שהעוגה מתחילה להתייצב (היא תישאר רוטטת ולא תשחים, וזה בסדר). מצננים ושומרים במקרר.
אופן הכנה
- טוחנים את הפתי-בר במעבד מזון ומערבבים עם חמאה מומסת.
- מהדקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה לתבנית מרובעת. מקפיאים 10 דקות.
- במיקסר טורפים את כל חומרי תערובת הגבינה.
- מחממים במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה להמסה ומערבבים פנימה כוס מתערובת הגבינה.
- מוזגים את התערובת הלבנה ומזלפים משבצות מתערובת השוקולד. מושכים שיפוד בקווים אלכסוניים הלוך ושוב לדוגמת מערבולת יפה.
- אופים ב-140 מעלות שעתיים, עד שהעוגה מתחילה להתייצב (היא תישאר רוטטת ולא תשחים, וזה בסדר). מצננים ושומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (16)
חובה לערבב במיקסר?
היי מיטל, לא חובה, אבל רצוי. זה מקל מאוד על העבודה. אבל ניתן לערבב בקערה בעבודה ידנית.
היי אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית עגולה איזה קוטר יתאים עם הכמויות האלו?
26 ס”מ