עוגת קרמבו משגעת עם קציפת מרנג בציפוי שוקולד

עוגת קרמבו חורפית ומשגעת, כזאת שכיף לחלוק עם חברים ומשפחה סביב השולחן. כמות המחמאות שתקבלו על העוגה הזו רק יגרמו לכם לרצות להכין אותה כבר שוב
עוגת קרמבו חורפית ומשגעת, כזאת שכיף לחלוק עם חברים ומשפחה סביב השולחן. כמות המחמאות שתקבלו על העוגה הזו רק יגרמו לכם לרצות להכין אותה כבר שוב
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5577
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5577.0 קק״ל 5577.0 קק״ל
    פחמימות 625.7 גרם 625.7 גרם
    שומן 270.6 גרם 270.6 גרם
    נתרן 1818.6 מ״ג 1818.6 מ״ג
    חלבון 62.0 גרם 62.0 גרם
    סיבים תזונתיים 32.1 גרם 32.1 גרם
    שומן רווי 53.0 גרם 53.0 גרם
    כולסטרול 301.4 מ״ג 301.4 מ״ג
    סידן 305.6 מ״ג 305.6 מ״ג
    ברזל 25.4 מ״ג 25.4 מ״ג
    אשלגן 2298.3 מ״ג 2298.3 מ״ג
    אבץ 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5577
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5577.0 קק״ל 5577.0 קק״ל
    פחמימות 625.7 גרם 625.7 גרם
    שומן 270.6 גרם 270.6 גרם
    נתרן 1818.6 מ״ג 1818.6 מ״ג
    חלבון 62.0 גרם 62.0 גרם
    סיבים תזונתיים 32.1 גרם 32.1 גרם
    שומן רווי 53.0 גרם 53.0 גרם
    כולסטרול 301.4 מ״ג 301.4 מ״ג
    סידן 305.6 מ״ג 305.6 מ״ג
    ברזל 25.4 מ״ג 25.4 מ״ג
    אשלגן 2298.3 מ״ג 2298.3 מ״ג
    אבץ 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק פריך

מרנג

ציפוי שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. טוחנים במעבד מזון את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסוכר והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומעבדים בלחיצות קצרות, רק עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה.
  3. מרדדים את הבצק על נייר אפיה לעובי של חצי ס”מ. הופכים את הבצק על התבנית, מהדקים אותו היטב לתבנית וחותכים את השאריות מסביב עם סכין.
  4. אופים את התחתית 12-15 דקות להזהבה יפה ומצננים.
  5. מכינים את המרנג: מתחילים להקציף בקערת מיקסר עם וו בלון את החלבונים והמלח.
  6. מביאים לרתיחה בסיר קטן את הסוכר והמים וממשיכים לבשל עד שהסירופ מגיע לטמפרטורה של 115-118 מעלות.
  7. כשהסירופ מגיע ל-105 מעלות, מעלים את המהירות של המיקסר לבינונית. כשהסירופ מוכן, מסירים את הסיר מהאש, מגבירים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הסירופ לתוך החלבונים בזרם דק תוך כדי הקצפה מהירה מאוד. ממשיכים להקציף 6-10 דקות או עד שהמרנג יציב מאוד, והקערה מרגישה נעימה למגע. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הווניל.
  8. מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2-3 ס”מ ומזלפים תלוליות קרמבו על הטארט.
  9. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על באן מרי, מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת אחידה.
  10. יוצקים את השוקולד על הטארט ומקפיאים 5 דקות להתקשות הציפוי. שומרים במקרר ומגישים קר.
קרמבו טארט1
קרמבו טארט. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות