רקע הנמל

טארט באונטי ללא אפייה

טארט באונטי עשיר בטעמים של שוקולד וקוקוס - מרשים למראה וללא אפייה. המתכון שכולם ירצו לאכול בערב החג שמתאים להכנה לכל השנה
טארט באונטי עשיר בטעמים של שוקולד וקוקוס - מרשים למראה וללא אפייה. המתכון שכולם ירצו לאכול בערב החג שמתאים להכנה לכל השנה
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5485
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5485.1 קק״ל 5485.1 קק״ל
    פחמימות 345.6 גרם 345.6 גרם
    שומן 407.8 גרם 407.8 גרם
    נתרן 513.1 מ״ג 513.1 מ״ג
    חלבון 106.8 גרם 106.8 גרם
    סיבים תזונתיים 104.6 גרם 104.6 גרם
    שומן רווי 245.6 גרם 245.6 גרם
    כולסטרול 104.0 מ״ג 104.0 מ״ג
    סידן 1892.3 מ״ג 1892.3 מ״ג
    ברזל 32.3 מ״ג 32.3 מ״ג
    אשלגן 7580.2 מ״ג 7580.2 מ״ג
    אבץ 23.7 מ״ג 23.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5485
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5485.1 קק״ל 5485.1 קק״ל
    פחמימות 345.6 גרם 345.6 גרם
    שומן 407.8 גרם 407.8 גרם
    נתרן 513.1 מ״ג 513.1 מ״ג
    חלבון 106.8 גרם 106.8 גרם
    סיבים תזונתיים 104.6 גרם 104.6 גרם
    שומן רווי 245.6 גרם 245.6 גרם
    כולסטרול 104.0 מ״ג 104.0 מ״ג
    סידן 1892.3 מ״ג 1892.3 מ״ג
    ברזל 32.3 מ״ג 32.3 מ״ג
    אשלגן 7580.2 מ״ג 7580.2 מ״ג
    אבץ 23.7 מ״ג 23.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

מילוי

ציפוי שוקולד


אופן הכנה

  1. במעבד מזון שמים את כל מצרכי התחתית של הטארט וטוחנים עד שמתקבל מעין בצק עם נקודות קטנות של שקדים.
  2. גוזרים נייר אפייה לעיגול ומניחים בתחתית תבנית טארט.
  3. מעבירים את הבצק של הטארט לתבנית ומהדקים לשכבה אחידה בתחתית ובדפנות. אם נשאר לכם מהתערובת מכינים ממנה כדורי אנרגיה מעולים. מעבירים את תחתית הטארט למקפיא לרבע שעה.
  4. מערבבים בקערה את הקוקוס והחלב המרוכז ומניחים בתוך הטארט שהיה במקפיא. מהדקים לשכבה אחידה שמגיע עד ½ ס”מ מגובה הטארט.
  5. ממיסים יחד שוקולד וקרם קוקוס עד שנוצר רוטב חלק ומוזגים מעל שכבת הקוקוס ועד שהשוקולד מכסה את כל החלק של הקוקוס.
  6. שומרים במקרר עד להגשה.

    טארט באונטי ללא אפייה
    טארט באונטי ללא אפייה. צילום: רחלי קרוט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אורלי חימוביץ

    האם ניתן להמיר את החלב המרוכז במילוי לתחליף פרווה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורלי, אפשר להמיר בקרם קוקוס, אבל שימי לב שהטעם של הקוקוס יהיה דומיננטי

    Avatar
    זיזל בן יאיש

    היי אפשר עם ממרח תמרים?תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      הי זיזל, כן אפשר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות