עוגת שיש בננות ולוטוס מטורפת ב-15 דקות עבודה!
עוגה בחושה קלה וטעימה שמכינים בכלום עבודה. מתכון של עוגת שיש בננות ולוטוס עם שוקולד צ'יפס שמערבבים הכל בקערה אחת ושולחים לתנור
עוגה בחושה קלה וטעימה שמכינים בכלום עבודה. מתכון של עוגת שיש בננות ולוטוס עם שוקולד צ'יפס שמערבבים הכל בקערה אחת ושולחים לתנור
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 17963.0 קק״ל 17963.0 קק״לפחמימות 14309.4 גרם 14309.4 גרםשומן 14072.8 גרם 14072.8 גרםנתרן 16319.5 מ״ג 16319.5 מ״גחלבון 13884.2 גרם 13884.2 גרםסיבים תזונתיים 13853.4 גרם 13853.4 גרםשומן רווי 13882.0 גרם 13882.0 גרםכולסטרול 14422.0 מ״ג 14422.0 מ״גסידן 14048.5 מ״ג 14048.5 מ״גברזל 13850.3 מ״ג 13850.3 מ״גאשלגן 16156.1 מ״ג 16156.1 מ״גאבץ 13839.5 מ״ג 13839.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות17963
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 17963.0 קק״ל 17963.0 קק״לפחמימות 14309.4 גרם 14309.4 גרםשומן 14072.8 גרם 14072.8 גרםנתרן 16319.5 מ״ג 16319.5 מ״גחלבון 13884.2 גרם 13884.2 גרםסיבים תזונתיים 13853.4 גרם 13853.4 גרםשומן רווי 13882.0 גרם 13882.0 גרםכולסטרול 14422.0 מ״ג 14422.0 מ״גסידן 14048.5 מ״ג 14048.5 מ״גברזל 13850.3 מ״ג 13850.3 מ״גאשלגן 16156.1 מ״ג 16156.1 מ״גאבץ 13839.5 מ״ג 13839.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 17963 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 בננותבשלות ורכות
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
2 ביצים L
-
1 כוס קמח תופח
-
3/4 כוס אבקת קקאו
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
100 גרם שוקולד צ’יפס
-
5 כפות ממרח לוטוס
-
10 עוגיות לוטוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מועכים היטב את הבננות ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את הסוכר, השמן והביצים וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח, אבקת הקקאו, השוקולד צ’יפס ואבקת הסודה לשתייה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מעבירים לתבנית אפייה משומנת, מניחים מעל את כפות ממרח הלוטוס ודוחפים פנימה את עוגיות הלוטוס השלמות.
- אופים בתנור במשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מועכים היטב את הבננות ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את הסוכר, השמן והביצים וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח, אבקת הקקאו, השוקולד צ’יפס ואבקת הסודה לשתייה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מעבירים לתבנית אפייה משומנת, מניחים מעל את כפות ממרח הלוטוס ודוחפים פנימה את עוגיות הלוטוס השלמות.
- אופים בתנור במשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן