באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

עוף מטוגן בסגנון קנטקי פרייד צ’יקן

רחלי קרוט מכינה עוף מטוגן בסגנון הכי אהוב שיש, בגירסה נטולת שומן ורגשות אשם. קנטאקי פרייד צ'יקן בלי טיגון בכלל שנשאר עם מרקם קראנצ'י מבחוץ ועסיסי מבפנים.
רחלי קרוט מכינה עוף מטוגן בסגנון הכי אהוב שיש, בגירסה נטולת שומן ורגשות אשם. קנטאקי פרייד צ'יקן בלי טיגון בכלל שנשאר עם מרקם קראנצ'י מבחוץ ועסיסי מבפנים.
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    631
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 630.5 קק״ל 3152.7 קק״ל
    פחמימות 92.2 גרם 461.1 גרם
    שומן 11.5 גרם 57.7 גרם
    נתרן 1439.8 מ״ג 7199.1 מ״ג
    חלבון 36.6 גרם 182.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 9.1 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 185.9 מ״ג 929.5 מ״ג
    סידן 34.5 מ״ג 172.4 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 266.9 מ״ג 1334.6 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    631
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 630.5 קק״ל 3152.7 קק״ל
    פחמימות 92.2 גרם 461.1 גרם
    שומן 11.5 גרם 57.7 גרם
    נתרן 1439.8 מ״ג 7199.1 מ״ג
    חלבון 36.6 גרם 182.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 9.1 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 12.5 גרם
    כולסטרול 185.9 מ״ג 929.5 מ״ג
    סידן 34.5 מ״ג 172.4 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 10.2 מ״ג
    אשלגן 266.9 מ״ג 1334.6 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור

איך אני אוהבת קאנטאקי פרייד צ’יקן! אהמהמה… מדובר במנה שטומנת בתוכה מלא שמן. מלא מלא שמן. אז הפעם החלטתי להכין אותה בגרסה נטולת שומן, כן, מה ששמעתם. בלי טיגון בכלל אבל עם מרקם קראנצ’י שמזכיר שניצל.

ליד, כי אי אפשר בלי, אני מכינה צ’יפס של החיים.

אז איך מכינים? מבשלים בסיר לחץ את חלקי העוף עם מלא מלא תבלינים שחודרים פנימה. הבישול בסיר לחץ מותיר את העוף עסיסי מבפנים גם אחרי הטיגון באויר החם.

משם עוברים לציפוי – קמח, ביצה עם חרדל ופירורי לחם, בדיוק כמו שניצל, וקדימה לטיגון. באויר החם כן?

אני אוהבת להוסיף ליד העוף גם פלחי תפוחי אדמה, שהופכים לצ’יפס נהדר בכמה דקות ועכשיו כל מה שנשאר זה רק להביא את קטשופ, ומיונז ולהתענג. יאללוש, זזתי לזלול.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רחלי קרוט
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'יפס


אופן הכנה

  1. מניחים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר ומוסיפים מים, פפריקה מתוקה וחריפה, מלח, פלפל שחור, רוזמרין ואבקת שום. מוסיפים פנימה את העוף וסוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
  2. מפעילים ל-5 דקות על מצב סיר לחץ ופותחים את המכסה. מוציאים את העוף ומסננים היטב מכל הנוזלים. מצננים במשך 10 דקות.
  3. בינתיים שמים ב-3 קערות: קמח בקערה אחת, ביצים וחרדל בקערה שנייה ופירורי לחם בקערה שלישית.
  4. מצפים את חלקי העוף, אחרי שהצטננו, בקמח ולאחר מכן בביצה ובפירורי לחם.
  5. מניחים את סלסלת ה-cook and crisp במכשיר ומעליה שמים את חלקי העוף והצ’יפס. מתיזים מעל תרסיס שמן ומפזרים מלח גס.
  6. סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתכנית טיגון באויר חם למשך 10 דקות ומפעילים. מדי פעם מומלץ להפוך כדי לקבל הזהבה אחידה מכל הכיוונים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף מטוגן בסגנון קנטקי פרייד צ’יקן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    mbav1000

    האם שלה הבישול עם התבלינים חייב להיעשות בסיר לחץ? אין אפשרות בסיר רגיל? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      זה התפקיד שלנו 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות