פולנטה בצנצנת אישית מחווה לאסף גרניט ומחניודה

פולנטה פטריות של מחניודה היא מנה שכבר מוגשת בכל העולם, אז למה לא אצלנו בבית? פולנטה בצנצנת אישית, עם פטריות, אספרגוס ובייבי מוצרלה. יאמי!
פולנטה פטריות של מחניודה היא מנה שכבר מוגשת בכל העולם, אז למה לא אצלנו בבית? פולנטה בצנצנת אישית, עם פטריות, אספרגוס ובייבי מוצרלה. יאמי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    296
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.5 קק״ל 2363.6 קק״ל
    פחמימות 6.7 גרם 53.3 גרם
    שומן 20.5 גרם 163.8 גרם
    נתרן 315.2 מ״ג 2521.9 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 102.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 70.5 גרם
    כולסטרול 44.3 מ״ג 354.7 מ״ג
    סידן 134.3 מ״ג 1074.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 219.6 מ״ג 1756.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    296
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.5 קק״ל 2363.6 קק״ל
    פחמימות 6.7 גרם 53.3 גרם
    שומן 20.5 גרם 163.8 גרם
    נתרן 315.2 מ״ג 2521.9 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 102.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 70.5 גרם
    כולסטרול 44.3 מ״ג 354.7 מ״ג
    סידן 134.3 מ״ג 1074.5 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 219.6 מ״ג 1756.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור

את החוויה של פולנטה רכה ונימוחה בפה, בשילוב רוטב פטריות עשיר וקצת קרנצ’יות של אספרגוס, אי אפשר לתאר בשום דרך. הכינו צנצנות פולנטה והרשימו את האורחים!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אספרגוס

פולנטה 

רוטב פטריות


אופן הכנה

  1. מכינים את האספרגוס: מרתיחים מים בסיר, מכניסים את האספרגוס וחולטים במשך 4-5 דקות.
  2. מוציאים מהמים הרותחים ישירות למים קרים עם קוביות קרח לקירור מיידי.
  3. מסננים ומייבשים את ענפי האספרגוס, וחותכים כל אספרגוס ל-3 חלקים.
  4. מכינים את הרוטב: מחממים במחבת את החמאה, מוסיפים בצל ומטגנים במשך כ-7 דקות.
  5. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן על להבה גבוהה במשך 4-5 דקות.
  6. כעת מוסיפים את השום, את רוטב הפטריות והתבלינים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 2 דקות נוספות. מכבים את האש.
  7. מכינים את הפולנטה: יוצקים את השמנת והחלב לסיר ומחממים.
  8. מוסיפים את קמח הפולנטה תוך כדי ערבוב וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מתמיד עד לרתיחה והסמכה. במידה והתערובת סמיכה מדי ניתן להוסיף מעט חלב תוך כדי ערבוב.
  9. כשהתערובת מסמיכה מוסיפים את הקשקבל ומערבבים עד המסה.
  10. יוצקים את הפולנטה לצנצנות האישיות.
  11. הגשה: מניחים בכל צנצנת מעל הפולנטה 3-4 אספרגוסים, מוזגים כ-3 כפות מרוטב הפטריות ומניחים מעל 2-3 כדורי בייבי מוצרלה. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פולנטה בצנצנת אישית מחווה לאסף גרניט ומחניודה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות