פיוז’ן אקוודורי: מנת סביצ’ה דג מעוטר בקינואה קריספית לצד סלט בורגול

מה קורה כשדג ים פוגש ליים, עשבי תיבול, יוגורט יווני, קינואה דרום אמריקאית וסלט בורגול ים תיכוני? נוצר פלא קולינרי המיובא היישר מאקוודור ולא כדאי לכם לפספס
מה קורה כשדג ים פוגש ליים, עשבי תיבול, יוגורט יווני, קינואה דרום אמריקאית וסלט בורגול ים תיכוני? נוצר פלא קולינרי המיובא היישר מאקוודור ולא כדאי לכם לפספס
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2353.0 קק״ל 2353.0 קק״ל
    פחמימות 235.3 גרם 235.3 גרם
    שומן 78.4 גרם 78.4 גרם
    נתרן 481.9 מ״ג 481.9 מ״ג
    חלבון 148.5 גרם 148.5 גרם
    סיבים תזונתיים 67.8 גרם 67.8 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 13.1 גרם
    כולסטרול 245.0 מ״ג 245.0 מ״ג
    סידן 800.1 מ״ג 800.1 מ״ג
    ברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 5638.4 מ״ג 5638.4 מ״ג
    אבץ 11.5 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2353
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2353.0 קק״ל 2353.0 קק״ל
    פחמימות 235.3 גרם 235.3 גרם
    שומן 78.4 גרם 78.4 גרם
    נתרן 481.9 מ״ג 481.9 מ״ג
    חלבון 148.5 גרם 148.5 גרם
    סיבים תזונתיים 67.8 גרם 67.8 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 13.1 גרם
    כולסטרול 245.0 מ״ג 245.0 מ״ג
    סידן 800.1 מ״ג 800.1 מ״ג
    ברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 5638.4 מ״ג 5638.4 מ״ג
    אבץ 11.5 מ״ג 11.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סביצ'ה

סלט בורגול

קינואה קריספית

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הסביצ’ה: חותכים את הדג הטרי לקוביות של 1 ס”מ ומעבירים לקערה.
  2. סוחטים את הליים לקערה ומשרים את הדג בליים בין 10 דקות לכמה שעות.
  3. מוציאים את הדג ומערבבים אותו עם כוסברה קצוצה ומלח.
  4. מכינים את סלט הבורגול: משרים את הבורגול במים רותחים עד לריכוך.
  5. חותכים את המלפפונים והבצל לקוביות קטנות.
  6. קוצצים את הפטרוזיליה והנענע ומערבבים את המלפפונים והבצל יחד עם הבורגול. מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן זית משובח.
  7. מכינים את הקינואה הקריספית: מבשלים את הקינואה במים עד ריכוך, מסננים את המים ומשטחים על תבנית.
  8. מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומכניסים לתנור עד שהקינואה נהיית קריספית. מצננים לטמפרטורת החדר.
  9. מגישים את המנה: מורחים כף יוגורט על הצלחת. על היוגורט מניחים כף גדושה מהסביצ’ה על היוגורט ומפזרים מעל מהקינואה.
  10. לצד הדג מגישים 2 כפות מסלט הבורגול. סוחטים עגבנייה בשלה מעל הכל ומקשטים ב- 3 טבעות צ’ילי אדום. בתיאבון!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיוז’ן אקוודורי: מנת סביצ’ה דג מעוטר בקינואה קריספית לצד סלט בורגול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות