פילה דג ברוטב פיקנטי עטוף בתוך דף פילו
מתכון מרשים וטעים של פילה דג ברוטב פיקנטי, עטוף בתוך דף פילו בחמישה שלבי הכנה! מתכון מושלם לארוחת שישי או לערב מפנק עם חברים קרובים
מתכון מרשים וטעים של פילה דג ברוטב פיקנטי, עטוף בתוך דף פילו בחמישה שלבי הכנה! מתכון מושלם לארוחת שישי או לערב מפנק עם חברים קרובים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 647.3 קק״ל 3883.9 קק״לפחמימות 29.2 גרם 175.3 גרםסוכר 2.3 גרם 13.7 גרםשומן 31.9 גרם 191.7 גרםנתרן 1120.2 מ״ג 6720.9 מ״גחלבון 55.0 גרם 330.1 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.2 גרםשומן רווי 9.7 גרם 58.1 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 735.3 מ״גסידן 58.7 מ״ג 352.3 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 1224.2 מ״ג 7345.5 מ״גאבץ 232.2 מ״ג 1392.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות647
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 647.3 קק״ל 3883.9 קק״לפחמימות 29.2 גרם 175.3 גרםסוכר 2.3 גרם 13.7 גרםשומן 31.9 גרם 191.7 גרםנתרן 1120.2 מ״ג 6720.9 מ״גחלבון 55.0 גרם 330.1 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.2 גרםשומן רווי 9.7 גרם 58.1 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 735.3 מ״גסידן 58.7 מ״ג 352.3 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 1224.2 מ״ג 7345.5 מ״גאבץ 232.2 מ״ג 1392.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 647 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק פילו
-
1 כף שמן זיתלשימון העלים
-
6 פילה דג לבןברמונדי ישראלי
-
1 צנצנת רוטב פיקנטי לדג קנור
-
12 גבעולי טימין טרי
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- פותחים את דפי הפילו על משטח עבודה, לוקחים דף אחד ומשמנים אותו בחמאה/מרססים בשמן, מניחים מעליו עוד דף פילו.
- במרכז, מניחים 3-4 כפות רוטב דגים פיקנטי לדג ומעל מניחים את פילה הדג, מקפלים את עלי הפילו ועוטפים בצורה של דג.
- מקשטים כל מאפה בשני גבעולי תימין, מרססים שוב בשמן.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-20 דקות או עד עד להזהבה.
ייעוץ תזונתי: ניצן גיל כאהן
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- פותחים את דפי הפילו על משטח עבודה, לוקחים דף אחד ומשמנים אותו בחמאה/מרססים בשמן, מניחים מעליו עוד דף פילו.
- במרכז, מניחים 3-4 כפות רוטב דגים פיקנטי לדג ומעל מניחים את פילה הדג, מקפלים את עלי הפילו ועוטפים בצורה של דג.
- מקשטים כל מאפה בשני גבעולי תימין, מרססים שוב בשמן.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-20 דקות או עד עד להזהבה.
ייעוץ תזונתי: ניצן גיל כאהן
בשיתוף עם קנור
טיפ מהדיאטנית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן