-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 357.5 קק״ל 5004.7 קק״לפחמימות 28.8 גרם 403.8 גרםשומן 23.0 גרם 321.4 גרםנתרן 214.9 מ״ג 3008.6 מ״גחלבון 4.8 גרם 67.7 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.1 גרםשומן רווי 10.0 גרם 139.9 גרםכולסטרול 96.8 מ״ג 1355.4 מ״גסידן 46.7 מ״ג 654.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 97.3 מ״ג 1361.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות358
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 357.5 קק״ל 5004.7 קק״לפחמימות 28.8 גרם 403.8 גרםשומן 23.0 גרם 321.4 גרםנתרן 214.9 מ״ג 3008.6 מ״גחלבון 4.8 גרם 67.7 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.1 גרםשומן רווי 10.0 גרם 139.9 גרםכולסטרול 96.8 מ״ג 1355.4 מ״גסידן 46.7 מ״ג 654.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 97.3 מ״ג 1361.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 358 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי תות
קרם מסקרפונה
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
4 כפות אבקת סוכר
-
1 כפית מחית וניל
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: בקלחת (סיר עמוק ונמוך) שמים מים, קורנפלור, סוכר ותותים חתוכים.
- מערבבים הכל יחד ומביאים לרתיחה והסמכה של התערובת.
- מורידים מהאש ומקררים מעט, טוחנים הכל יחד ומכניסים לשקית זיפר S סנו סושי, את השקית שומרים במקרר עד לשימוש.
- מכינים את הקאפקייקס: בקערה שמים ביצים וסוכר ומערבבים היטב, מוסיפים שמן וממשיכים לערבב. מוסיפים חלב וקמח וטורפים טוב עד קבלת בלילה חלקה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
- בתבנית שקעים המתאימה לקאפקייקס מניחים מנז׳טים ויוצקים כ-3/4 גובה בלילה.
- אופים בתנור למשך כ-25 דקות או עד שמכניסים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים.
- מוציאים מהתנור את הקאפקייקס ומצננים.
- מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת מיקסר עם וו בלון שמים יחד גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה, אבקת סוכר ווניל ומקציפים יחד עד לקבלת קרם יציב.
- מרכיבים את הקאפקייקס: בעזרת סכין יוצרים גומה בקאפקייקס וממלאים את מלית התות שהכנו במרכז.
- בעזרת שקית זילוף מזלפים מעל את קרם המסקרפונה ומשקטים עם תות מלמעלה. תהנו!
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: בקלחת (סיר עמוק ונמוך) שמים מים, קורנפלור, סוכר ותותים חתוכים.
- מערבבים הכל יחד ומביאים לרתיחה והסמכה של התערובת.
- מורידים מהאש ומקררים מעט, טוחנים הכל יחד ומכניסים לשקית זיפר S סנו סושי, את השקית שומרים במקרר עד לשימוש.
- מכינים את הקאפקייקס: בקערה שמים ביצים וסוכר ומערבבים היטב, מוסיפים שמן וממשיכים לערבב. מוסיפים חלב וקמח וטורפים טוב עד קבלת בלילה חלקה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
- בתבנית שקעים המתאימה לקאפקייקס מניחים מנז׳טים ויוצקים כ-3/4 גובה בלילה.
- אופים בתנור למשך כ-25 דקות או עד שמכניסים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים.
- מוציאים מהתנור את הקאפקייקס ומצננים.
- מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת מיקסר עם וו בלון שמים יחד גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה, אבקת סוכר ווניל ומקציפים יחד עד לקבלת קרם יציב.
- מרכיבים את הקאפקייקס: בעזרת סכין יוצרים גומה בקאפקייקס וממלאים את מלית התות שהכנו במרכז.
- בעזרת שקית זילוף מזלפים מעל את קרם המסקרפונה ומשקטים עם תות מלמעלה. תהנו!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן