קציצות כרובית וגבינות מהירות
קציצות כרובית וגבינות שאי אפשר להפסיק לנשנש! קציצות מעולות שמתאימות לכל מצב: חמות או קרות, לארוחת הצהריים או הערב, בתוך סנדוויץ' או עם יוגורט, הכל הולך
קציצות כרובית וגבינות שאי אפשר להפסיק לנשנש! קציצות מעולות שמתאימות לכל מצב: חמות או קרות, לארוחת הצהריים או הערב, בתוך סנדוויץ' או עם יוגורט, הכל הולך
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 113.6 קק״ל 1817.8 קק״לפחמימות 12.9 גרם 206.1 גרםשומן 3.2 גרם 50.9 גרםנתרן 146.8 מ״ג 2349.2 מ״גחלבון 7.1 גרם 113.4 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 56.1 גרםשומן רווי 1.1 גרם 17.8 גרםכולסטרול 75.6 מ״ג 1209.9 מ״גסידן 58.9 מ״ג 941.9 מ״גברזל 1.0 מ״ג 15.4 מ״גאשלגן 466.4 מ״ג 7462.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 12.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות114
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 113.6 קק״ל 1817.8 קק״לפחמימות 12.9 גרם 206.1 גרםשומן 3.2 גרם 50.9 גרםנתרן 146.8 מ״ג 2349.2 מ״גחלבון 7.1 גרם 113.4 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 56.1 גרםשומן רווי 1.1 גרם 17.8 גרםכולסטרול 75.6 מ״ג 1209.9 מ״גסידן 58.9 מ״ג 941.9 מ״גברזל 1.0 מ״ג 15.4 מ״גאשלגן 466.4 מ״ג 7462.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 12.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 114 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כרוביות בינוניותבוחרים את הכרוביות הכי יפות שיש- לבנות, קשות ובלי פגעים
-
1 כוס גבינת פטה 5%מפוררת
-
1/2 כוס גבינת מוצרלהמגורדת
-
2 כוסות פירורי לחם
-
4 ביצים L
-
1/2 כפית כורכום
-
1 חבילה נייר אפייה עגול
אופן הכנה
- “קוטפים” את פרחי הכרובית מהגזע ומרתיחים את המים בסיר גדול.
- מבשלים את פרחי הכרובית עד שהם רכים, אבל לא נמעכים. מצננים.
- קוצצים בעזרת סכין את פרחי הכרובית לחתיכות בגודל של 1 ס”מ בערך.
- מערבבים בקערה גדולה את פרחי הכרובית, הביצים, הגבינות, פירורי הלחם, הכורכום, המלח והפלפל.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים למנוחה של כחצי שעה.
- שמים את נייר האפייה העגול בתוך סיר, יוצקים לתוכו את השמן ומחממים (כך הסיר נשאר נקי במהלך הטיגון). יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים אותן משני הצדדים עד הזהבה.
אופן הכנה
- “קוטפים” את פרחי הכרובית מהגזע ומרתיחים את המים בסיר גדול.
- מבשלים את פרחי הכרובית עד שהם רכים, אבל לא נמעכים. מצננים.
- קוצצים בעזרת סכין את פרחי הכרובית לחתיכות בגודל של 1 ס”מ בערך.
- מערבבים בקערה גדולה את פרחי הכרובית, הביצים, הגבינות, פירורי הלחם, הכורכום, המלח והפלפל.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים למנוחה של כחצי שעה.
- שמים את נייר האפייה העגול בתוך סיר, יוצקים לתוכו את השמן ומחממים (כך הסיר נשאר נקי במהלך הטיגון). יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים אותן משני הצדדים עד הזהבה.
@foody_il קציצות כרובית קרונצ׳יות קלות להכנה! #קציצות #מתכונים #כרוביתכרובית ♬ Sunrise - Official Sound Studio
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן