קרפ טרופי עם קרם קוקוס ומנגו
קרפ נימוח ועסיסי ממולא במנגו וקרם פרשי ומרענן לקינוח מתוק ומדהים לילדים! אין כבר מנגו העונה? אפשר להחליף באננס מתוק או תותים עסיסיים
קרפ נימוח ועסיסי ממולא במנגו וקרם פרשי ומרענן לקינוח מתוק ומדהים לילדים! אין כבר מנגו העונה? אפשר להחליף באננס מתוק או תותים עסיסיים
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 361.5 קק״ל 4337.4 קק״לפחמימות 23.1 גרם 276.9 גרםשומן 26.7 גרם 320.6 גרםנתרן 41.4 מ״ג 496.3 מ״גחלבון 4.8 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.5 גרםשומן רווי 18.5 גרם 221.5 גרםכולסטרול 95.0 מ״ג 1140.4 מ״גסידן 40.9 מ״ג 490.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 217.4 מ״ג 2608.7 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות362
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 361.5 קק״ל 4337.4 קק״לפחמימות 23.1 גרם 276.9 גרםשומן 26.7 גרם 320.6 גרםנתרן 41.4 מ״ג 496.3 מ״גחלבון 4.8 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.5 גרםשומן רווי 18.5 גרם 221.5 גרםכולסטרול 95.0 מ״ג 1140.4 מ״גסידן 40.9 מ״ג 490.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 217.4 מ״ג 2608.7 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 362 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרפ
-
2 ביצים M
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
50 גרם חמאהמומסת
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית תמצית וניל
מילוי
-
200גרם או 1 קופסה גבינת מסקרפונה
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 מנגו בינונייםקלופים וחתוכים
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הקרפים: בכד/קנקן גדול מניחים את כל המרכיבים וטוחנים בבלנדר מוט. מסננים.
- מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה.
- מחממים מחבת טפלון ומשמנים מעט.
- מטגנים את הקרפים אחד אחד - מוזגים שכבה דקה בכל פעם ומטגנים כדקה אחת מכל צד.
- מכינים את המילוי: מקציפים יחד מסקרפונה, שמנת ואבקת פודינג לקרם חלק.
- ממלאים את הקרפים: בכל קרם מורחים כף מהקרם ומניחים פרוסת מנגו במרכז. מגלגלים
- מגישים עם מעט אבקת סוכר מעל.
אופן הכנה
- מכינים את הקרפים: בכד/קנקן גדול מניחים את כל המרכיבים וטוחנים בבלנדר מוט. מסננים.
- מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה.
- מחממים מחבת טפלון ומשמנים מעט.
- מטגנים את הקרפים אחד אחד - מוזגים שכבה דקה בכל פעם ומטגנים כדקה אחת מכל צד.
- מכינים את המילוי: מקציפים יחד מסקרפונה, שמנת ואבקת פודינג לקרם חלק.
- ממלאים את הקרפים: בכל קרם מורחים כף מהקרם ומניחים פרוסת מנגו במרכז. מגלגלים
- מגישים עם מעט אבקת סוכר מעל.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן