שווארמה דג של גלית מגידיש וספיר פרונסקי “ספיר דגים”
הגרסה הדגית של השווארמה ולא סתם, קבלו מתכון לשווארמה מדג של גלית מגידיש וספיר פרונסקי מספיר דגים, בפיתה בוכרית עם כרובית, רימון וטחינה חמצמצה
הגרסה הדגית של השווארמה ולא סתם, קבלו מתכון לשווארמה מדג של גלית מגידיש וספיר פרונסקי מספיר דגים, בפיתה בוכרית עם כרובית, רימון וטחינה חמצמצה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 446.1 קק״ל 1784.3 קק״לפחמימות 91.3 גרם 365.1 גרםשומן 86.4 גרם 345.6 גרםנתרן 395.2 מ״ג 1580.8 מ״גחלבון 75.6 גרם 302.5 גרםסיבים תזונתיים 66.7 גרם 266.7 גרםשומן רווי 64.0 גרם 255.8 גרםכולסטרול 79.9 מ״ג 319.4 מ״גסידן 158.3 מ״ג 633.2 מ״גברזל 63.7 מ״ג 254.6 מ״גאשלגן 1125.6 מ״ג 4502.2 מ״גאבץ 61.9 מ״ג 247.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות446
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 446.1 קק״ל 1784.3 קק״לפחמימות 91.3 גרם 365.1 גרםשומן 86.4 גרם 345.6 גרםנתרן 395.2 מ״ג 1580.8 מ״גחלבון 75.6 גרם 302.5 גרםסיבים תזונתיים 66.7 גרם 266.7 גרםשומן רווי 64.0 גרם 255.8 גרםכולסטרול 79.9 מ״ג 319.4 מ״גסידן 158.3 מ״ג 633.2 מ״גברזל 63.7 מ״ג 254.6 מ״גאשלגן 1125.6 מ״ג 4502.2 מ״גאבץ 61.9 מ״ג 247.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 446 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 דג לבן בינונימפולט ללא עור חתוך לקוביות
-
1/2 ראש כרוביתמפורקת לפרחים קטנים
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 רימון בינונימפורק
-
5 כפות טחינה גולמית
-
2 כפות סילאן
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1 לימון בינוני
-
4 כפות שמן זית
-
1 פיתהפיתה, בוכרית – לא חובה
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 קורט סומאק
אופן הכנה
- מקפיצים את הכרובית עד להשחמה בשמן זית, מוסיפים מלח פלפל שחור וכפית סומק ושמים בצד.
- באותה המחבת, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הברמונדי עד שמוכן. נזהרים שלא יתייבש!
- מגישים: בתוך פיתה בוכרית, או בתוך כלי הגשה גדול, מזלפים בנדיבות טחינה גולמית, מוסיפים סילאן, מעל מניחים את הברמונדי, מעל את הכרובית, שוב טחינה, מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ וגרעיני רימון.
- מפזרים עוד מלח גס מלמעלה, מוסיפים את הצ’ילי החריף לפי כמות האהבה לחריף ובתאבון.
אופן הכנה
- מקפיצים את הכרובית עד להשחמה בשמן זית, מוסיפים מלח פלפל שחור וכפית סומק ושמים בצד.
- באותה המחבת, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הברמונדי עד שמוכן. נזהרים שלא יתייבש!
- מגישים: בתוך פיתה בוכרית, או בתוך כלי הגשה גדול, מזלפים בנדיבות טחינה גולמית, מוסיפים סילאן, מעל מניחים את הברמונדי, מעל את הכרובית, שוב טחינה, מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ וגרעיני רימון.
- מפזרים עוד מלח גס מלמעלה, מוסיפים את הצ’ילי החריף לפי כמות האהבה לחריף ובתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן