תה קר ומרענן עם ליצ’י, ג’ינג’ר ולמון גראס
תה קר ומרענן עם קוביות קרח עשויות ליצ'י קפוא וארומה של למון גראס וג'ינגר. נפלא להגשה עם ארוחה אסייתית חריפה או להצטנן איתו ביום חם במיוחד
תה קר ומרענן עם קוביות קרח עשויות ליצ'י קפוא וארומה של למון גראס וג'ינגר. נפלא להגשה עם ארוחה אסייתית חריפה או להצטנן איתו ביום חם במיוחד
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 41.7 קק״ל 83.5 קק״לפחמימות 10.4 גרם 20.8 גרםשומן 0.0 גרם 0.1 גרםנתרן 6.0 מ״ג 12.0 מ״גחלבון 0.1 גרם 0.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.0 מ״ג 10.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 37.0 מ״ג 74.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות42
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 41.7 קק״ל 83.5 קק״לפחמימות 10.4 גרם 20.8 גרםשומן 0.0 גרם 0.1 גרםנתרן 6.0 מ״ג 12.0 מ״גחלבון 0.1 גרם 0.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.0 מ״ג 10.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 37.0 מ״ג 74.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 42 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרח
-
1/2 קופסה ליצ’ישימורים
תה
-
1 שקית תה חזק
-
1/2 כוס מים רותחים
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/2 גבעול למון גראסאו 1/3 לימון
-
1 כוס ליצ’ימיץ
-
1 כוס קוביות קרח
-
1 כף גדושה סוכר חום
אופן הכנה
- מכינים “קרח” ליצ’י: מסננים את הליצ’י. מניחים את פירות הליצ’י בכלי, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-3 שעות לפחות.
- מכינים את הקוקטייל: קולפים כ2 ס”מ שורש ג’ינג’ר וקוצצים דק. מועכים למון גראס וחותכים למקטעים, או מגררים 1/3 לימון.
- מניחים בספל תיון תה, יוצקים מים רותחים, מוסיפים ג’ינג’ר ולמון גראס או קליפת לימון ומערבבים. משהים רבע שעה לפחות למיצוי טעמים.
- מסננים את הנוזל במסננת דקה ויוצקים לבלנדר. מוסיפים מיץ ליצ’י, קרח וסוכר ומרסקים היטב.
- מחלקים את התערובת לשתי כוסות, מוסיפים את פירות הליצ’י הקפואים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים “קרח” ליצ’י: מסננים את הליצ’י. מניחים את פירות הליצ’י בכלי, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-3 שעות לפחות.
- מכינים את הקוקטייל: קולפים כ2 ס”מ שורש ג’ינג’ר וקוצצים דק. מועכים למון גראס וחותכים למקטעים, או מגררים 1/3 לימון.
- מניחים בספל תיון תה, יוצקים מים רותחים, מוסיפים ג’ינג’ר ולמון גראס או קליפת לימון ומערבבים. משהים רבע שעה לפחות למיצוי טעמים.
- מסננים את הנוזל במסננת דקה ויוצקים לבלנדר. מוסיפים מיץ ליצ’י, קרח וסוכר ומרסקים היטב.
- מחלקים את התערובת לשתי כוסות, מוסיפים את פירות הליצ’י הקפואים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן