אתם חייבים להכין: עוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל

מתכון מהיר וקל להכנה של נעמה פלד לעוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל, שילוב של כל מה שטוב וטעים בעוגיה אחת שלא תצליחו להפסיק לאכול
מתכון מהיר וקל להכנה של נעמה פלד לעוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל, שילוב של כל מה שטוב וטעים בעוגיה אחת שלא תצליחו להפסיק לאכול
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    170
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.1 קק״ל 6803.6 קק״ל
    פחמימות 21.5 גרם 859.1 גרם
    שומן 9.9 גרם 397.3 גרם
    נתרן 36.9 מ״ג 1477.5 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 116.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 53.4 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 192.1 גרם
    כולסטרול 28.1 מ״ג 1124.8 מ״ג
    סידן 31.4 מ״ג 1254.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 18.6 מ״ג
    אשלגן 105.1 מ״ג 4203.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    170
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.1 קק״ל 6803.6 קק״ל
    פחמימות 21.5 גרם 859.1 גרם
    שומן 9.9 גרם 397.3 גרם
    נתרן 36.9 מ״ג 1477.5 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 116.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 53.4 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 192.1 גרם
    כולסטרול 28.1 מ״ג 1124.8 מ״ג
    סידן 31.4 מ״ג 1254.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 18.6 מ״ג
    אשלגן 105.1 מ״ג 4203.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
נעמה פלד
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
  2. במערבל עם וו גיטרה מערבבים חמאה עם שני סוגי הסוכר, במהירות בינונית עד לקבלת קרם חלק. בערך שתי דקות.
  3. מוסיפים תוך כדי עירבול את הביצים אחת אחת, עד שהן נעלמות בבלילה. מוסיפים את תמצית הוניל.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, המלח והסודה לשתיה ומערבלים לתערובת אחידה.
  5. מוסיפים את שיבולת השועל, הקוקוס, השקדים הטחונים, השוקולד הלבן, הצימוקים והשקדים הקצוצים, ומערבבים היטב.
  6. בעזרת כף גלידה מניחים על תבנית מצופה נייר אפיה את הבצק במרווחים של 4-5 סנטימטר בין עוגיה לעוגיה.
  7. אופים עד להזהבה בערך 15 דקות (תלוי בתנור) ואז מצננים על רשת.

    עוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל. צילום: נעמה פלד
    עוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל. צילום: נעמה פלד


יש לנו עוד מתכונים של עוגיות:
אתם חייבים להכין: עוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    וואו! וואו! וואו! חייבים להכין!!!!!

תגובות (29)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      יכולה לשים עוד רבע כוס של שיבולת שועל

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות