1

איך מכינים גראטן תפוחי אדמה?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2. חותכים 4 תפוח אדמה גדולים לפרוסות דקיקות (בלי לשטוף במים).
3. מרתיחים בסיר את תפוחי האדמה עם 1.5 כוסות חלב 3%, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל וקורט אגוז מוסקט.
4. מוסיפים 250 גרם שמנת לקצפה 38%, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה (כ-2 דקות).
5. מסירים מהאש, מוסיפים 1/2 כוס גבינת אמנטל מגוררת (לא חובה).
6. משמנים תבנית במעט חמאה ומוזגים לתוכה את תערובת תפוחי האדמה עם הנוזלים.
7. מכניסים לתנור ל-45 -60 דקות עד שהגראטן זהוב-חום מלמעלה.

למתכון נוסף של גראטן תפוח אדמה מוקרם בתנור >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות