![](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/12/29151608/%D7%91%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%90.jpg)
כמה זמן מותר להחזיק בשר במקפיא?
• בשר טחון 3-4 חודשים.
• קציצות או קבב 6-12 חודשים.
• סטייקים ונתחי צלי 6-12 חודשים.
• נתחי בשר לבישול או טיגון 6-12 חודשים.
• בשר בקר טרי שעבר בישול (מכל הסוגים) 2-3 חודשים.
• קציצות או קבב 6-12 חודשים.
• סטייקים ונתחי צלי 6-12 חודשים.
• נתחי בשר לבישול או טיגון 6-12 חודשים.
• בשר בקר טרי שעבר בישול (מכל הסוגים) 2-3 חודשים.