רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

תמרה אהרוני מגלה את כל הסודות לציר עוף מושלם

ציר עוף אמיתי הוא אחד מיסודות הבישול הטובים ביותר: אז קבלו טיפ להכנת ציר עוף מושלם וטיפ עוד יותר מגניב לשימור שלו!

ציר עוף אמיתי הוא אחד מיסודות הבישול הטובים ביותר. בהרבה מתכונים אנו נדרשים להכין ציר מרק ולא תמיד יש לנו. אז אם אתם לא משתמשים באבקת מרק, קבלו טיפ להכנת ציר עוף מושלם וטיפ עוד יותר מגניב לשימור שלו:

1. איך מכינים ציר? כמו שמבשלים מרק עוף - שורש פטרוזיליה אחד, שורש סלרי, 2 גזרים, 3 מקלות סלרי, צרור פטרוזיליה, 2 בצלים פרוסים לארבע ו-3 שיני שום, גרון הודו אחד של עוף טוב ו-2 כרעי עוף. מוסיפים שני ליטר מים ומדליקים את האש.

אבל… אם רוצים להכין ציר עוף - במקום בישול של שעה וחצי, מבשלים את המרק שעתיים וחצי, ואפילו שלוש, עד שהנוזלים מצטמצמים. בתום הבישול יש לסנן את הציר.

איך שומרים את הציר לאורך זמן: הקפיאו את הציר בתבנית קוביות קרח או בצנצנות, ואז ניתן להשתמש בו עד חצי שנה כשהוא שמור במקפיא.

אז בפעם הבאה שיהיה כתוב במצרכים של המתכון “ציר עוף”, לכם כבר תהיה צנצנת מוכנה במקפיא. נחמד לא?

סיפור של חורף: מרק צלול עם כיסוני עוף ופטריות
כיסונים מדפי אורז במילוי עוף קצוץ ופטריות פורטובלו בתיבול אסייתי משגע, צפים במרק מלא בטעם. מרק צלול עם כיסוני עוף לחורף מושלם!
שמרו

 

מרק חמוץ חריף עם עוף
הקיסר של סין – מרק חמוץ חריף עם עוף
קבלו מתכון שיחמם לכם בימי החורף הקרים גם את הבטן וגם את הלב - מרק חמוץ חריף עם עוף בדיוק כמו במסעדות הסיניות!
שמרו

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar