איך לקלף תפוחי אדמה צ’יק צ’אק? שיטה גאונית!

רוצים לקלף תפוחי אדמה בזריזות? יש לנו שיטה פשוטה עבורכם לקילוף תפוחי אדמה: להב סכין ובישול במים רותחים ומקלפים את הקליפה עם הידיים בקלות!

רוצים לקלף תפוחי אדמה אבל אין לכם זמן או כח לקלף אחד-אחד? מעולה!

כי יש לנו שיטה זריזה עבורכם לקילוף תפוחי אדמה בקלות:

לוקחים סכין ומעבירים את להב הסכין בתנועה מעגלית סביב קליפת תפוח האדמה, בלי להיכנס לתוך תפוח האדמה או לפצוע אותו. כך חוזרים ועושים בכל תפוחי האדמה. מעבירים את תפוחי האדמה לסיר עם מים רותחים ומלח ומבשלים במשך 15 דקות.

מסננים את תפוחי האדמה מהמים ובאמצעות כפות הידיים מקלפים בזהירות את קליפת תפוחי האדמה. גאוני, נכון?

 

איך קולפים תפוחי אדמה במהירות?
מה עושים עם כל זה? קבלו את השיטה לקילוף תפוחי אדמה במהירות!

 

רוצים לראות איך הקסם קורה? הפשילו שרוולים והתחילו לקלף תפוחי אדמה.

אספנו לכם מתכונים עם תפוחי אדמה ששווים קילוף:

 

לטקעס, לביבות תפוחי אדמה כמו של סבתא. לא רק לחנוכה!

לביבות תפוחי אדמה – לטקס כמו של סבתא! פשוט וטעים
עם כל הכבוד לסופגניות בשבילנו אוכל אמיתי בחג חנוכה הוא לביבות תפוחי אדמה, או כמו שאנחנו קוראים להן בבית - לטקס! קבלו מתכון קל להכנה של לביבות תפוחי אדמה ב-10 דקות
שמרו

 

פירה קרמי ומושלם כמו של רובושון

פירה קרמי ומושלם כמו של השף האגדי רובושון
מתכון לפירה תפוחי האדמה האגדי של השף ז'ואל רובושון. פירה מושלם במרקם עשיר וקטיפתי, שתוכלו להכין בבית בקלות ותרגישו במסעדת שלושה כוכבי מישלן
שמרו

 

איך מכינים צ’יפס מושלם? קבלו את האוניברסיטה המטוגנת:

המדריך להכנת צ'יפס. צילום: טל סיון-ציפורין
איך מכינים צ’יפס? המדריך המלא להכנת צ’יפס
המדריך המלא להכנת צ'יפס מושלם בבית. נכון שיש פה כמה שלבים, אבל אחרי שתאכלו את הצ'יפס הזה לא תרצו לאכול אף צ'יפס אחר. הכינו את הקטשופ ואת המיונז!
שמרו

 

הפטנט של יונית צוקרמן לתפוחי אדמה קראנצ’יים במיוחד

תפוחי אדמה קראנצ'יים 1
הפטנט של יונית צוקרמן להכנת תפוחי אדמה קראנצ’יים במיוחד
מה הסוד של תפוחי אדמה קראנצ'יים בטירוף? תוספת סודה לשתייה! ולא צריך אפילו לקלוף את תפוחי האדמה - מתכון הכי פשוט וקריספי שטעמתם
שמרו

 

איך מכינים קובה, אבל לא סתם קובה - קובה תפוחי אדמה בלתי נשכחת!

קובה פותתה 54
קובה פותתה (פטטה) עירקית – קובה מתפוחי אדמה
אין כמו קובה תפוחי אדמה עירקית רכה וטעימה כדי להזכיר לנו את האהבה הגדולה שהסבתות שלנו הכניסו בכל תבשיל. קבלו מתכון מושלם לקובה פותתה (פטטה) כשרה לפסח כמו של סבתא
שמרו

 

סלט תפוחי אדמה בפסטו של רון יוחננוב

סלט תפוחי אדמה בפסטו של רון יוחננוב
סלט תפוחי אדמה בפסטו, קיצי ורענן- כל מה שאתם צריכים לעשות, זה לבשל את תפוחי האדמה ולקצוץ את הירקות ובמינימום עבודה, תקבלו סלט מפתיע שיכול להוות ארוחה בפני עצמה!
שמרו

 

איך מכינים צ’יפס מתנפח כמו בפלאפליות?

צ'יפס מתנפח יונית צוקרמן
צ’יפס בטעם של פעם – יונית צוקרמן מכינה צ’יפס מתנפח כמו בפלאפליות
יונית צוקרמן לוקחת אתכם למסע מופלא לפלאפליות של פעם ומכינה צ'יפס מתנפח כמו בפלאפל המיתולוגי של שוק בצלאל. ומה עוד? יש לה פטנט מושלם לצ'יפס דקיק ואחיד. יאמי!
שמרו

 

סירות תפוחי אדמה עם שקשוקה

סירות תפוחי אדמה עם שקשוקה
סירות תפוחי אדמה עם שקשוקה
תודו שלא חשבתם על זה - שילוב של שקשוקה נהדרת ששטה לה בתוך סירות תפוחי אדמה נימוחות. מנה מפתיעה, צמחונית ומשביעה שתשמח כל אוהב ביצים ותפוחי אדמה, וביננו, מי לא?
שמרו

 

סלט תפוחי האדמה שהוא גם סלט המיונז של מירי כהן:

סלט מיונז מושלם שכולם אוהבים
סלט מיונז הוא ה־סלט אצל המרוקאים, והוא נקרא כך למרות שהמרכיב העיקרי בו הוא תפוחי אדמה ולא מיונז, אבל מסורת זו מסורת
שמרו

 

המפרום של יונית צוקרמן - מתכון שמבקש קוסקוס ושנת צהריים:

המפרום של יונית צוקרמן – פרוסות תפוחי אדמה ממולאות בשר
אחת המנות האהובות והפופולריות של יונית צוקרמן, עכשיו במטבח שלכם - מפרום תפוחי אדמה במילוי בשר ברוטב עגבניות. בואו לגלות את כל הסודות
שמרו

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar