טיפ מהקצב: איך חוצים כנפיים בצורה אסתטית?

רוצים להגיש כנפיים אסתטיות לאכילה נוחה וכיפית? קבלו טיפ מהקצב שמסביר איך חוצים כנפיים ונהנים מהאכילה שלהן פי שתיים!

יש כאן מישהו שלא אוהב כנפיים? נראה לנו שאין דבר כזה. הן שומרות על עסיסיות בזכות העור, מקבלות קראסט משגע באפייה או בטיגון וכיף לאכול אותן עם הידיים. אבל איך הופכים אותן למגרות ואסתטיות יותר וגם נוחות יותר לאכילה? פשוט חוצים אותן לשתיים כך שמתקבלות בעצם שתי כנפיים ישרות שנוח מאוד לאחוז בהן והכי טעים לאכול.

צפו כעת בסרטון של הקצב דוד כרמי שמסביר היטב איך חוצים כנפיים! >>

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar