שניצל בציפוי צבעוני ממולא בפירה

שניצל צבעוני ממולא, הציפוי הוא פירורי פנקו בשלושה צבעים והמילוי הוא פירה נימוח ועשיר שעוזר לשמור על העסיסיות של חזה העוף
שניצל צבעוני ממולא, הציפוי הוא פירורי פנקו בשלושה צבעים והמילוי הוא פירה נימוח ועשיר שעוזר לשמור על העסיסיות של חזה העוף
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1163
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1163.1 קק״ל 4652.6 קק״ל
    פחמימות 148.1 גרם 592.5 גרם
    שומן 15.3 גרם 61.3 גרם
    נתרן 938.0 מ״ג 3751.8 מ״ג
    חלבון 99.2 גרם 396.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 65.5 מ״ג 262.0 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 131.6 מ״ג 526.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1163
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1163.1 קק״ל 4652.6 קק״ל
    פחמימות 148.1 גרם 592.5 גרם
    שומן 15.3 גרם 61.3 גרם
    נתרן 938.0 מ״ג 3751.8 מ״ג
    חלבון 99.2 גרם 396.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 65.5 מ״ג 262.0 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 131.6 מ״ג 526.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. שמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
  2. מבשלים בערך 25 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים, מסננים ומחזירים לסיר.
  3. מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם חלק, מוסיפים כורכום ומלח ומערבבים.
  4. משטחים חזה העוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק.
  5. מעל חזה העוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
  6. טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
  7. טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם צבעוניים.
  8. מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק ומגישים מיד עם רטבים שאוהבים בצד.
שניצל בציפוי צבעוני ממולא בפירה1
שניצל בציפוי צבעוני ממולא בפירה. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות