טיפ מהקצב: יצירת כיס בכרעיים למילוי

ידעתם שאפשר למלא גם כרעיים ולא רק עוף שלם? צפו בטיפ מהקצב שמסביר על יצירת כיס בכרעיים כדי שתוכלו להגיש נתחי עוף אישיים ממולאים!

עוף ממולא לא חייבים להכין מעוף שלם. אפשר להכין גם מירכיים או כרעיים כך שתתקבל מנה אישית של עוף ממולא. אז איך עושים את זה ולאן נכנס המילוי? פשוט מייצרים בכל ירך עוף כיס בין הבשר לעור, ממלאים בכל מילוי שאתם אוהבים - מאורז מנוקד בהפתעות ועד בורגול או לחם מושרה עם תבלינים, ואז צולים בתנור או מבשלים בתוך רוטב והרי לכם מנה יפהפייה ומגרה.

צפו כעת בסרטון של הקצב דוד יפת שמסביר היטב על יצירת כיס בכרעיים! >>

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar