אי אפשר להתווכח עם הפופולריות - אנחנו אוהבים חזה עוף. בכל צורת חיתוך, בישול או טיגון ובכל רוטב. אבל איך חותכים ולמה מתאים כל חיתוך?
- חזה עוף פרפר - מורכב משני חצאים של חזה עוף שלם מהם חותכים לשלל סוגי החיתוך כמו שניצלים, קוביות או רצועות. ניתן כמובן גם להשתמש בחזה עוף שלם ללא חיתוך ולצפות אותו כמו שניצל ולאפות בתנור או לבשל ברוטב עד שגם החלק הפנימי מוכן וסופג את הטעמים. חשוב להקפיד לאפות רק עד שהעוף משנה את צבעו ולא יותר כדי שלא יתייבש.
- קוביות חזה עוף - מתאימות לתבשילים, הקפצה וטיגון בציפוי טמפורה (נאגטס).
- רצועות חזה עוף - מתאימות בעיקר להקפצה בשל הצורה הקטנה שמאפשרת טיגון מהיר בווק.
- עוף טחון/קצוץ - מתאים לקציצות, בולונז עוף, פאי רועים עוף ועוד. שימו לב שכמעט כל מתכון בשרי עם בשר טחון ניתן להמיר לעוף טחון ולקבל טעמים עדינים יותר שילדים (ומבוגרים) אוהבים.
צפו בסרטון הטיפ מהקצבית שלנו, טלי יהודה, שמסבירה על כל סוג חיתוך חזה עוף, תוך שימוש בחזה עוף איכותי של עוף טוב עם הסימון הירוק!
תגובות (0)