תנו כבוד למלכת הקינוחים של חג שבועות, עוגת הגבינה.
אתם אולי לא יודעים את זה, אבל עוגות גבינה קיימות כבר מעל 2000 שנה. עוד בתקופת האימפריה הרומית מצאו מתכונים של עוגות גבינה. מאז ועד היום, היא קצת השתנתה, אבל היא עדיין הקינוח המועדף על הישראלים בחג השבועות. ולכן, במיוחד לקראת חג השבועות, איגדנו בשבילכם את חמשת המתכונים המובילים של עוגות גבינה לחג. גם אפויות, גם בחושות, גם קרות וגם חמות, אלה הטופ 5 עוגות גבינה של פודי:
במקום הראשון, המלכה הבלתי מעורערת של שולחן השבועות, עוגת גבינה פירורים של קרין גורן. מי אם לא מלכת המתוקים תיתן לנו מתכון מנצח לכוכבת של שולחן החג? עוגה טעימה ועשירה, עם פירורים, שכולם אוהבים.
במקום הראשון: עוגת הדגל של חג השבועות: עוגת גבינה פירורים של קרין גורן
במקום השני מגיעה עוגת גבינה אפויה ואוורירית בסיר של ג’חנון של קרין גורן. כי אם אפשר להכין עוגה בסיר של ג’חנון, למה לא?
במקום השני: עוגת גבינה בסיר ג’חנון של קרין גורן
במקום השלישי מגיעה עוגת גבינה בחושה בקלי קלות. עוגה סופר קלה להכנה, במינימום מאמץ ומקסימום טעם.
במקום השלישי: מוצלחת ומהירה: עוגת גבינה בחושה בקלי קלות
במקום הרביעי מגיעה עוגת גבינה אפויה גבוהה, אוורירית ולא נסדקת של קרין גורן. עוגת גבינה אפויה היא אחת עוגות הגבינה הנפוצות ביותר בעולם, ובישראל בפרט.
במקום הרביעי: עוגת גבינה אפויה גבוהה, אוורירית ולא נסדקת של קרין גורן
ובמקום החמישי והמכובד בהחלט יושבת עוגת גבינה באסקית קלאסית וקלה להכנה. העוגה מגיעה אלינו מחבל הבאסקים ומאופיינת במרקם ייחודי עשיר וטעים, ומראה מעט שרוף ומקורמל.
במקום החמישי: עוגת גבינה באסקית טעימה וקלה להכנה
אז בחג שבועות הזה תעשו לכם עוגות גבינה. שיהיה לכולנו חג שקט וטעים.
תגובות (0)